Προς Ρίζεσπορ ο Μεριά

Ο Γιασίν Μεριά είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στο τουρκικό πρωτάθλημα, αλλά αυτή τη φορά για τη Ρίζεσπορ.

Προς Ρίζεσπορ ο Μεριά

Ο Γιασίν Μεριά έχει ενημερωθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς πως δεν υπολογίζεται και από τη Δευτέρα προπονείται σε ξεχωριστό γκρουπ στον Ρέντη μαζί με τους Κωστή, Νίκολιτς.

Ο Τυνήσιος στόπερ όλες αυτές τις ημέρες έκανε μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά τελικά δεν κατάφερε να αλλάξει την άποψη του προπονητή του. Από εκείνο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Τότεναμ τα πράγματα άλλαξαν προς το χειρότερο για τον Γιασίν Μεριά με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να γυρίσει την κατάσταση.

Πέρσι τον Ιανουάριο ο ποδοσφαιριστής είχε δοθεί δανεικός στην Κασίμπασα, η οποία έκανε προσπάθεια να τον κρατήσει στο ρόστερ της και για τη νέα σεζόν. Η τουρκική ομάδα δεν κατάφερε να πάρει τον Μεριά, όμως, όλα δείχνουν πως ο Τυνήσιος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα ο Μεριά πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως ο Μεριά είναι πολύ κοντά στη μετακίνηση του στη Ρίζεσπορ. Ακόμη δεν υπάρχει κάποια οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό, αλλά στην Τουρκία επιμένουν πως είναι κοντά στη μετακίνηση του ο παίκτης.