Τζέγκο: «Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα»

Ο Τζέιμς Τζέγκο είναι από τους νεοφερμένους στον Άρη αυτό το καλοκαίρι που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με τη δουλειά του, αλλά και την παρουσία του στα πέντε φιλικά προετοιμασίας που έδωσε η ομάδα. 

Τζέγκο: «Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα»

Ο Αυστραλός μέσος των κίτρινων μίλησε στη NOVA εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 1 και σχολίασε την ετοιμότητα της ομάδας του για τον αγώνα με τη Λαμία, ενώ διευκρίνισε ποια θέση του ταιριάζει περισσότερο στην ενδεκάδα.

Πιο συγκεκριμένα, για την κατάσταση του Άρη λίγες ώρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2020-2021 είπε ότι... «τα φιλικά με αντιπάλους τη Λάρισα και το Βόλο έδωσαν σε όλους μας μια ιδέα από το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος. Καταλάβαμε ότι πρέπει να είμαστε κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και αυτό θέλουμε να κάνουμε με τη Λαμία. Η εικόνα που δείξαμε στα φιλικά, ειδικά σε αυτό με τη Σάλκε, ήταν πολύ καλή και πιστεύουμε ότι είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα».

Σε ό,τι αφορά στον ίδιο, αφενός δήλωσε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από την κατάσταση που βρήκε στον Άρη και από το γεγονός ότι προσαρμόστηκε γρήγορα στα νέα γι' αυτόν δεδομένα, αφετέρου διευκρίνισε ότι η θέση που του ταιριάζει περισσότερο στην ενδεκάδα είναι αυτή του αμυντικού μέσου.

Μάλιστα, εξήγησε και το λόγο, ώστε να γίνει καλύτερα αντιληπτό πού μπορεί να αποδώσει καλύτερα.