Μίσιτς για το πρόβλημα υγείας του: «Κέρδισα και αυτό τον αγώνα»!

Ο Κροάτης άσος του ΠΑΟΚ, Γιόζιπ Μίσιτς, μίλησε για τη δύσκολη περίοδο της περιπέτειας της υγείας του σε μέσο της πατρίδας του επισημαίνοντας ότι πλέον είναι υγιής και μπορεί απερίσπαστος να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Μίσιτς για το πρόβλημα υγείας του: «Κέρδισα και αυτό τον αγώνα»!

Ότι θέλει να ασχοληθεί ξανά μόνο με το ποδόσφαιρο, μετά την περιπέτεια της υγείας του (σ. διαγνώστηκε με κύστη στη βουβωνική χώρα), που του στέρησε την συμμετοχή στο φινάλε του περσινού πρωταθλήματος, τόνισε σε συνέντευξη του, σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ο Γιόζιπ Μίσιτς.

Ο Κροάτης χαφ του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ότι ήταν μια δύσκολη περίοδος για τον ίδιο αλλά τόνισε ότι πλέον είναι καλά και είναι έτοιμος να επικεντρωθεί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, ενώ στάθηκε και στην υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Στα μέσα Ιουνίου έκανα μια χειρουργική επέμβαση για έναν όγκο και αυτός ήταν ο λόγος που δεν έπαιξα στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Τώρα είναι όλα υπέροχα, ευτυχώς πήγαν όλα καλά, αλλά δεν ήταν εύκολη περίοδος για εμένα.

Αυτό συνέβη όταν έπαιζα το καλύτερο μου ποδόσφαιρο, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι με την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου κέρδισα και αυτό τον αγώνα. Τώρα μπορώ να ασχοληθώ μόνο με το ποδόσφαιρο».