Διαψεύδει ο ΠΑΟΚ για Αραούχο και Ντουμπιά

Ο μεταγραφικός πυρετός ανεβαίνει στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει να ολοκληρωθεί το 90% των μεταγραφών μέχρι και να ξεκινήσει η προετοιμασία.

Διαψεύδει ο ΠΑΟΚ για Αραούχο και Ντουμπιά

Απομένουν σχεδόν είκοσι μέρες μέχρι την πρώτη συγκέντρωση και μέχρι τώρα έχει ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα η απόκτηση του Εβγέν Χατσερίντι που ενισχύσει το κέντρο της άμυνας. Όμως ο ΠΑΟΚ ψάχνει και μέσο και επιθετικό για να καλύψει όλα του τα κενά ενόψει της νέας περιόδου.

Στα γραφεία της Μικράς Ασίας φτάνουν διαρκώς προτάσεις για ποδοσφαιριστές, όμως υπάρχει συγκεκριμένη στόχευση από τον Λούμπος Μίχελ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Δεν είναι κρυφό πως ο πρώτος μεταγραφικός στόχος είναι ξεκάθαρο ο πρώην μέσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Πόντους Βέρνμπλουμ, ενώ υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον και για τον Φινλανδό επιθετικό Τεέμου Πούκι.

Ένα από τα ονόματα, που είδε το φως της δημοσιότητας, είναι αυτό του επιθετικού της Λας Πάλμας, που έπαιξε ως δανεικός στην ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, όμως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έσπευσαν να διαψεύσουν οποιοδήποτε ενδιαφέρον, λέγοντας μάλιστα πως δεν υπάρχει στόχος του ΠΑΟΚ από ανταγωνίστρια ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ίδια είναι η απάντηση που έρχεται από την Τούμπα και για τον Ιντρίσα Ντουμπιά. Ο 21χρονος αμυντικός μέσος ανήκει έως το 2012 στην Άντερλεχτ και αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Ζούλτε Βάρεγκεμ και οι επιτελείς του ΠΑΟΚ επισημαίνουν πως δεν έχουν ασχοληθεί ούτε λεπτό με την περίπτωσή του.