Το «αντίο» της Γουότφορντ στον Χολέμπας (pic)

Η Γουότφορντ αποχαιρέτησε τον Χοσέ Χολέμπας με ένα βίντεο που μιλούν για τον 36χρονο άσο πρώην συμπαίκτες του στον αγγλικό σύλλογο, όπως επίσης άτομα που εργάζονται στις «σφήκες», αλλά ακόμα και η σύζυγός του, Νταϊάνα.

Το «αντίο» της Γουότφορντ στον Χολέμπας (pic)

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αποχαιρέτησε η Γουότφορντ τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος ολοκλήρωσε αυτό το καλοκαίρι την συνεργασία του με τις «σφήκες» και επέστρεψε στη χώρα μας για να φορέσει και πάλι τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού.

Ο αγγλικός σύλλογος τόσο με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και με ένα κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα του αναφέρθηκε στην παρουσία του Έλληνα αριστερού μπακ στις «σφήκες», ο οποίος κατέγραψε 124 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα και πέτυχε πέντε γκολ την τελευταία πενταετία.

Παράλληλα, δημοσίευσε και ένα βίντεο, στο οποίο μιλούν για τον 36χρονο άσο πρώην συμπαίκτες του στη Γουότφορντ, όπως ο Οντιόν Ιγκάλο, ο Άνταμ Μασίνα, ο Τομ Κλέβερλι, ο Μπεν Φόστερ, όπως επίσης άτομα που εργάζονται στον σύλλογο, αλλά ακόμα και η σύζυγός του, Νταϊάνα.

Δείτε την ανάρτηση της Γουότφορντ για τον Χολέμπας: