Παναθηναϊκός: Πέρασε τα ιατρικά, υπογράφει ως το 2022 ο Χουάνκαρ

Πέρασε τα ιατρικά τεστ και υπογράφει ως το 2022 στον Παναθηναϊκό ο Χουάνκαρ.

Παναθηναϊκός: Πέρασε τα ιατρικά, υπογράφει ως το 2022 ο Χουάνκαρ

Οι... υπογραφές απέμειναν πλέον για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Χουάνκαρ (Χουάν Κάρλος Λόπεθ) στον Παναθηναϊκό.

Ο 30χρονος αριστερός μπακ -που έφτασε κάτω από άκρα... μυστικότητα στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης (8/9)- πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε.

Αυτό ήταν άλλωστε και το τελικό ζητούμενο, καθότι τις περιόδους 2017/18 και 2018/19 υπέστη δύο ρήξεις χιαστών κι ως εκ τούτου οι «πράσινοι» έπρεπε να τον περάσουν από εξονυχιστικές εξετάσεις. Οι μαγνητικές που έκανε στα γόνατα ήταν «καθαρές», δείχνοντας ότι οι τραυματισμοί ξεπεράστηκαν, όπως επιβεβαιώθηκε κι απ’ την περσινή πορεία του με τη φανέλα της Μάλαγα, όπου έπαιξε χωρίς προβλήματα σε 36 αγώνες.

Ο Χουάνκαρ, που έκανε προπονήσεις με τη Μάλαγα και υποστηρίζει πως βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης (αναμένεται να κάνει και εργομετρικά για να επιβεβαιωθεί αυτό) μέχρι αύριο το πρωί, θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με τον Παναθηναϊκό, ξεκινώντας άμεσα προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ντάνι Πογιάτος.

Οι απολαβές του θα φτάνουν τις 250.000 ευρώ ετησίως, συν μπόνους.