Ολυμπιακός: Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από τον Ολυμπιακό

Ο Θανάσης Ανδρούτσος έχει πάρει προβάδισμα για να μείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ολυμπιακός: Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από τον Ολυμπιακό

Όσο περνάει ο καιρός θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και με τους ποδοσφαιριστές που θα μείνουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ήδη Κωστή, Μεριά, Νίκολιτς και Φοντέ Καμαρά βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδα και ο Βρουσάι ξέρει πως η επόμενη σεζόν θα τον βρει στον Ρέντη.

Ακόμη υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές που είναι στο προπονητήριο και αποτελούν ερωτηματικό για το τι θα γίνει. Ανδρούτσος, Τσούμιτς και Κάιπερς είναι οι παίκτες που συνεχίζουν να προπονούνται κανονικά με την ομάδα του Πειραιά.

Από αυτούς τους τρεις εκείνος που έχει περισσότερες πιθανότητες για να μείνει στον Ολυμπιακό είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος. Ο 23χρονος άσος δεν έπαιξε στο φιλικό με τον Ατρόμητο, διότι αισθανόταν βαρύ τον τετρακέφαλο του. Έτσι έμεινε εκτός για να προφυλαχθεί.

Πρόκειται, ωστόσο για ένα παιδί που το πιστεύει πολύ ο προπονητής. Ακόμη και πέρσι ήθελε να τον κρατήσει ο Πορτογάλος κόουτς, αλλά ο Ανδρούτσος προτιμούσε να πάει κάπου να παίξει. Ένας δανεισμός που του έκανε μεγάλο καλό, αφού έγραψε 31 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και μία ασίστ.

Είχε πολύ καλή εικόνα και έδειξε να ωριμάζει ποδοσφαιρικά. Ο Ανδρούτσος είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις και ενέργεια στον Ολυμπιακό, σε μία σεζόν που θα έχει σερί και δύσκολα ματς. Αυτή τη στιγμή μοιάζει να έχει προβάδισμα παραμονής, αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο Πέδρο Μαρτίνς τις επόμενες ημέρες.