Λαμία: Πήρε δανεικό τον Χατζηστραβό από τον ΠΑΟΚ

Με τα χρώματα της Λαμίας θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο 20χρονος Ζήσης Χατζηστραβός. Ο παίκτης αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ

Λαμία: Πήρε δανεικό τον Χατζηστραβό από τον ΠΑΟΚ

Η μεταγραφική ενίσχυση καλά κρατεί στις τάξεις της Λαμίας. Οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν να δυναμώνουν σε κάθε θέση και αυτή τη φορά ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ζήση Χατζηστραβού.

Ο 2Οχρονος μεσοεπιθετικός θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Λαμίας στο νέο πρωτάθλημα και αξίζει να σημειωθεί πως αποκτήθηκε με μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Πέρσι έπαιξε στη Super League 2 με τον Καραϊσκάκη Άρτας, μετρώντας 20 συμμετοχές, 9 γκολ και 2 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Λαμία: «Η ΠΑE ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 20χρονο (16/12/1999) μεσοεπιθετικό Ζήση Χατζηστραβό, με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Την περσινή χρονιά ο νεαρός ποδοσφαιριστής φορούσε τη φανέλα του Καραϊσκάκη Άρτας έχοντας 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2, με 9 γκολ και 2 ασίστ. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».