Παναθηναϊκός: Φέρνει τον Χουανκάρ (vid)

Φαίνεται πως ο Χουανκάρ που μένει ελεύθερος από τη Μάλαγα, είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για το αριστερό άκρο της άμυνας. 

Παναθηναϊκός: Φέρνει τον Χουανκάρ (vid)

Ο Παναθηναϊκός προχωράει με αμείωτους ρυθμούς την ενίσχυση του ρόστερ του. Στο πλαίσιο αυτό η ΠΑΕ βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χουανκάρ. Οι «πράσινοι» έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να φέρουν τον 30χρονο αριστερό μπακ στην Ελλάδα.

Ο Χουανκάρ ανήκει στη Μάλαγα, αλλά αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να μείνει ελεύθερος, κάτι που πρόκειται να ανοίξει τον δρόμο για τη συμφωνία του με την ελληνική ομάδα.

Στην Ισπανία, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχει πρόταση και από τη Βαγιεκάνο αλλά δεν την έχει κάνει αποδεκτή και «αναμένεται να συμφωνήσει με ομάδα του εξωτερικού», φωτογραφίζοντας τον Παναθηναϊκό.

Ο Χουανκάρ έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Μπράγκα, στη Σαραγόσα, στην Μπέτις, στη Γρανάδα και από το 2015 είναι στη Μάλαγα, από την οποία αποχωρεί.

Έτσι, ο Ντάνι Πογιάτος φαίνεται πως «κλείνει» την τρύπα στο αριστερό άκρο της άμυνας με έναν παίκτη που γνωρίζει καλά τι θα του δώσει μέσα στη σεζόν.