Ο Ένγκελς φεύγει και... φέρνει δυο ξένους στον Ολυμπιακό

Πως η πιθανή αποχώρησή του συνδέεται με Λέμα και Μολέδο και τι πρέπει να γίνει για να φύγει από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ένγκελς φεύγει και... φέρνει δυο ξένους στον Ολυμπιακό

Εξαιρετικά απίθανο θεωρείται να παραμείνει στον Ολυμπιακό ο Μπιορν Ένγκελς με τους συμπατριώτες του να τον στέλνουν στη Μπριζ. Αυτό αναφέρει σήμερα το ΦΩΣ και σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του Γιώργου Στασινόπουλου η πιθανή αποχώρησή του φέρνει δύο ξένους στόπερ στον Ολυμπιακό.

Προς στιγμήν ο Μπιορν Ένγκελς απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του με την οικογένειά του. Μετά το πρώτο μέρος σττην Ίμπιζα, ο Βέλγος αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στη Βαρκελώνη.

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες ακουγόταν ότι ο Ένγκελς κάτι θα βρει στην Αγγλία. Βέβαια, για να παραχωρηθεί, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν θα πει όχι σε μια καλή πρόταση.

Ο Ένγκελς έχει άκρες στην Αγγλία. και πριν από δύο-τρία χρόνια είχε ενδιαφερθεί η Άρσεναλ. Επίσης είχε δεχτεί κρούση πέρσι το καλοκαίρι από την Στόουκ.

Οι μάνατζέρ του κινούνται στους… διαδρόμους της Premier League και υπάρχει μία αίσθηση ότι κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου κάτι θα βρεθεί από την Αγγλία.

Από χθες πάντως υπήρξαν νέα δημοσιεύματα για τον Βέλγο κεντρικό αμυντικό. Συγκεκριμένα, οι συμπατριώτες του γράφουν ότι ενδιαφέρεται γι' αυτόν η Κλαμπ Μπριζ και ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό. Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν ασχολήθηκε με τον Βέλγο η Άντερλεχτ, οι εφημερίδες έγραφαν ότι την υπόθεσή του παρακολουθούν ακόμα Γάνδη και Γκενκ και ότι σε κάποια από αυτές τις ομάδες θα συνεχίσει την καριέρα του.

Αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο και ο Βέλγος αποτελέσει παρελθόν για τους «ερυθρόλευκους» τότε θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο ότι θα αποκτηθούν δου ξένοι στόπερ. Εν προκειμένω αυτή που είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι ο Λέμα και ο Μολέδο. Ο Αργεντινός είναι σαφές πλέον ότι έχει το προβάδισμα στην κούρσα των στόπερ όμως αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν γίνονται κινήσεις και για τον Ροντρίγκο Μολέδο.