ΠΑΟΚ: Σε περιορισμό ο Πασχαλάκης, ατομικό οι διεθνείς λόγω Covid-19

Ανησυχία στον ΠΑΟΚ μετά το νέο κρούσμα κορονοϊού που βρέθηκε στην εθνική ομάδα. Ο Πασχαλάκης παραμένει στο σπίτι του, ενώ οι υπόλοιποι διεθνείς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

ΠΑΟΚ: Σε περιορισμό ο Πασχαλάκης, ατομικό οι διεθνείς λόγω Covid-19

Τη Δευτέρα (8/9) ανακοινώθηκε και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στην εθνική με τον Λημνιό να ακολουθεί τον Τσιμίκα. Αυτό το γεγονός έχει προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις των ομάδων και είναι χαρακτηριστικό πως στον ΠΑΟΚ τους θορύβησε αρκετά το γεγονός.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΛ στην Τούμπα, όμως τα κρούσματα κορονοϊού έχουν προκαλέσει μία ανησυχία. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης συγκατοικούσε στην εθνική ομάδα με τον Δημήτρη Λημνιό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ όπως και οι υπόλοιποι διεθνείς είχαν υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού από την εθνική ομάδα το οποίο είχε βγει αρνητικό. Για προληπτικούς λόγους, όμως, του συστήθηκε να μείνει στο σπίτι του.

Όσον αφορά στους Γιαννούλη, Μιχαηλίδη, Τζόλη και Ίνγκασον που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες παρά το γεγονός ότι είχαν αρνητικά τεστ για Covid-19 προπονήθηκαν ατομικά, ενώ υποβλήθηκαν σε νέο τεστ.