Αδειάζει η κλεψύδρα για Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό παρατηρούν προσεκτικά τις συζητήσεις του Γκάρι Ροντρίγκες με τη Φενέρμπαχτσε για να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο παίκτης να αποχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη.

Αδειάζει η κλεψύδρα για Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό

Στην Τουρκία προ ημερών το είχαν δεδομένο ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει στη Φενέρ. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι τα «καναρίνια» της Πόλης είχαν φτάσει στο σημείο να προχωρούν σε κινήσεις απόκτησης εξτρέμ, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι θα ήθελαν να απεμπλακούν από το βαρύ συμβόλαιο του 30χρονου άσου. Συν τοις άλλοις στα τέλη της περασμένης εβδομάδας προέκυπτε και η πληροφορία από την Τουρκία που ήθελε τελικά να είναι κοντά στον τερματισμό ο δανεισμός του από την Αλ Ιτιχάντ. Η λογική λέει ότι αργά ή γρήγορα θα φύγει από την Πόλη.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει κάνει όλα όσα έπρεπε να κάνει από την πλευρά του για να δείξει στον Γκάρι πόσο πολύ θέλει να τον έχει στο δυναμικό του την επόμενη σεζόν.

Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του το γνωρίζει και παρά τα όσα διαρρέουν οι Τούρκοι ότι ο ίδιος ο παίκτης διατυμπανίζει ότι δεν γνωρίζει τίποτα περί Ολυμπιακού (λογικό αφού έχει ακόμη συμβόλαιο με τη Φενέρ), έχει αφήσει να εννοηθεί ότι επιθυμία του είναι να συνεχίσει στην Ελλάδα.

Πλέον, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την απόκτηση εξτρέμ από πλευράς πρωταθλητών Ελλάδας. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός δεν θα περιμένει... εσαεί τον Ροντρίγκες. Αν δει ότι στις συζητήσεις που γίνονται αυτές τις ώρες ανάμεσα σε παίκτη και Φενέρ, δεν βγαίνει άκρη (υποτίθεται μιλάνε για διαδικαστικού τύπου θέματα ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του), τότε στο λιμάνι θα κοιτάξουν τις υπόλοιπες επιλογές.

Μία εξ αυτών είναι ο 23χρονος (διεθνής με το Τρίνιταντ) Λιβάι Γκαρσία που ανήκει στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και όπως γράφει το σημερινό (8/9) «ΦΩΣ» έχει πέσει στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό, ενώ οι Ισραηλινοί κάνουν λόγο ακόμη και για επίσημη προσφορά της τάξης των 2 εκ. ευρώ.

Πρώτος στόχος πάντως είναι ο Γκάρι Ροντρίγκεζ...