Περιμένουν τα τεστ κορονοϊού οι διεθνείς της ΑΕΚ

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα, διότι περιμένουν τα αποτελέσματα των νέων τεστ που υποβλήθηκαν.

Περιμένουν τα τεστ κορονοϊού οι διεθνείς της ΑΕΚ

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα, αλλά αυτό δεν ξεκίνησαν προπονήσεις με την υπόλοιπη. Τηρώντας αυστηρά όσα ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο οι Μάνταλος, Σβάρνας και Μπακάκης παραμένουν εκτός προπονήσεων μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν.

Μη ξεχνάμε πως αυτές τις ημέρες στην εθνική παρουσιάστηκαν δύο κρούσματα κορονοϊού, ένα του Τσιμίκα και ένα χθεσινό του Λημνιού. Οι τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ωστόσο έχουν κάνει τεστ με την εθνική το οποίο βγήκε αρνητικό τη Δευτέρα, αλλά παρόλα αυτά παραμένουν εκτός προπονήσεων μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα και του νέου τεστ που έκαναν από τους "κιτρινόμαυρους".

Εάν και τα τεστ που έκαναν με την ΑΕΚ βγουν αρνητικά τότε οι τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσουν προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μάσιμο Καρέρα την Τετάρτη και την Πέμπτη θα περάσει από τεστ ολόκληρη η ομάδα όπως προβλέπει το πρωτόκολλο.