Ολυμπιακός: Πότε θα είναι έτοιμος ο Πέπε

Ο Πέπε έχει ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, ενώ έχει πιάσει και δουλειά στον Ρέντη. Πότε θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Πότε θα είναι έτοιμος ο Πέπε

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Πέπε, αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικαστικές λεπτομέρειες. Οι Πορτογάλος χαφ αποτελούσε τον διακαή πόθο του Πέδρο Μαρτίνς και είχε κάνει θερμή εισήγηση για την απόκτηση του με τη διοίκηση να ικανοποιεί το αίτημα του.

Ο 23χρονος χαφ μπορεί να ανακοινώθηκε, αλλά στην Ελλάδα βρίσκεται από την περασμένη Τετάρτη και στον Ρέντη προπονείται από την περασμένη Παρασκευή. Ο Πέπε έπιασε αμέσως δουλειά προκειμένου να φτάσει στο ίδιο επίπεδο με τους συμπαίκτες του.

Αυτές τις ημέρες ο παίκτης κάνει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων με στόχο να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο Πέπε δεν είναι πολύ πίσω και δεν θα αργήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Το επιτελείο του Ολυμπιακού υπολογίζει πως την επόμενη εβδομάδα ο ποδοσφαιριστής θα μπει κανονικά στις προπονήσεις με τους συμπαίκτες του.

Θα τεθεί δηλαδή κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Το πιθανότερο είναι πως ο Πέπε θα είναι σε θέση να παίξει και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης στις 19 Σεπτεμβρίου. Όπως και να 'χει για το πρώτο παιχνίδι για τα play offs του Champions League κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα ή Ομόνοια ο Μαρτίνς θα τον έχει κανονικά στη διάθεση του, τον συμπατριώτη του.