Νέα κόντρα ΕΠΟ - Άρη για την υπόθεση Κοντοβά!

Η ΕΠΟ τραβάει στα άκρα την κόντρα με τον Άρη, εκδίδοντας νέα απόφαση κατά των κίτρινων για την υπόθεση του Παναγιώτη Κοντοβά, η οποία πάντως αφορά την παλιά ΠΑΕ και όχι αυτή που βρίσκεται σήμερα σε λειτουργία.

Νέα κόντρα ΕΠΟ - Άρη για την υπόθεση Κοντοβά!

Οι κίτρινοι καλούνται να πληρώσουν κάτι παραπάνω από 27.000 ευρώ όπως αποφάσισε το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και θα πρέπει να το κάνουν εντός τριών ημερών για να μη ξεκινήσουν με -3 βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα!

Οι άνθρωποι του Άρη είναι οργισμένοι και θεωρούν πως η ομοσπονδία λειτουργεί εκδικητικά κατά της ΠΑΕ Άρης για όσα έχουν συμβεί στην υπόθεση του ban…

Πρέπει να τονιστεί ότι και η υπόθεση Κοντοβά αφορά την παλιά ΠΑΕ Άρης και όχι τη νέα και αυτό είναι άλλο ένα στοιχείο που αναδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο η ΕΠΟ του Γραμμένου αντιμετωπίζει τους κίτρινους.

Η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου αναφέρει: “Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος Παναγιώτη ΚΟΝΤΟΒΑ του Θωμά, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50% του ποσού των 27.461,47 Ευρώ πλέον ποσού τριακοσίων (300) Ευρώ για δικαστική δαπάνη πλέον των νομίμων τόκων κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 483/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνισθεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας”.