Ίσως και να είναι καλύτερα για τον Ολυμπιακό ο τελικός στον Βόλο

Θα προτιμούσε ο Ολυμπιακός να γίνει ο τελικός σε ένα κατάλληλο γήπεδο εντός Αττικής, αλλά το ότι θα πρέπει να παίξει στο Βόλο ίσως να του βγει και σε καλό στο τέλος.

Ίσως και να είναι καλύτερα για τον Ολυμπιακό ο τελικός στον Βόλο

Το τι έχει γίνει με αυτόν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το ξέρουμε όλοι. Από τον Ιούλιο ασχολούμαστε με ένα παιχνίδι που θα γίνει χωρίς κόσμο στις κερκίδες λόγω κορονοϊού. Βέβαια στην Ελλάδα έχουμε καταφέρει να κάνουμε τελικό κυπέλλου χωρίς κόσμο και με νορμάλ συνθήκες.

Άλλη κουβέντα όλα αυτά και πάμε στο γεγονός πως το ματς θα γίνει στον Βόλο. Ίσως και ο Καρέρα και ο Μαρτίνς να ήθελαν να αποφύγουν το ταξίδι και να έπαιζαν σε ένα γήπεδο εντός Αττικής για να γίνει και η ζωή τους πιο εύκολη. Τα δεδομένα, όμως, είναι αυτά και ο τελικός θα γίνει το Σάββατο το βράδυ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Για τον Ολυμπιακό, όμως, ίσως να είναι και καλύτερα που το ματς θα γίνει εκτός Αττικής. Οι Πειραιώτες λόγω αυτού του αγώνα δεν έχουν μπορέσει να κάνουν προετοιμασία. Και η προετοιμασία δεν είναι μόνο το τρέξιμο, οι ασκήσεις τακτικής και τα φιλικά. Προετοιμασία είναι και ότι όλη η ομάδα είναι μαζεμένη για παραπάνω από δύο εβδομάδες. Εκεί ενώνονται και μαθαίνει ο ένας τον άλλον.

Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να φύγει για τον Βόλο την Πέμπτη μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης και ο Πέδρο Μαρτίνς το κάνει για συγκεκριμένους λόγους. Θέλει πρώτα απ' όλα να έχει την ομάδα του μαζεμένη στο ξενοδοχείο και όλοι να έχουν στο μυαλό τους μόνο τον τελικό. Θέλει οι ποδοσφαιριστές να αφοσιωθούν σε αυτό το παιχνίδι και αυτό το καλοκαίρι να μαζευτούν για πρώτη φορά. Μη ξεχνάμε πως στα πλέι οφ οι ποδοσφαιριστές δεν έμεναν στους ξενώνες του Ρέντη.

Ένας ακόμη λόγος είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει την ομάδα του συγκεντρωμένη από την Πέμπτη σε ένα ξενοδοχείο και να γίνει το τεστ της Παρασκευής για τον Covid-19 και δεν επιθυμεί να προκύψει πάλι κανένα απρόοπτο. Πάντως ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει το παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει ότι θέλει να το πάρει το τρόπαιο και πάει με απόλυτη σοβαρότητα.

Ίσως αυτές οι ημέρες που θα μαζευτούν όλοι μαζί ως ομάδα, κάτι που δεν είχαν ευκαιρία να κάνουν το φετινό καλοκαίρι, να τους βγουν και σε καλό.