Το... τελείωσε - Ο Ευαγγέλου στον Ολυμπιακό

Πέρασε ιατρικά τεστ ο στόπερ του Παναθηναϊκού - Ποια ομάδα από το εξωτερικό τον ήθελε και πότε τον δοκίμασε ο Βενγκέρ στην Αρσεναλ.

Το... τελείωσε - Ο Ευαγγέλου στον Ολυμπιακό

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο 19χρονος στόπερ, Στέφανο Ευαγγέλου, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει σήμερα το ΦΩΣ, ο νεαρός αμυντικός πέρασε ήδη από ιατρικά τεστ και αναμένεται σύντομα η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του. Άλλωστε, όπως ακριβώς έπραξε και στην περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ο Ολυμπιακός, χθες έστειλε επίσημη ενημέρωση στα γραφεία των "πράσινων", προκειμένου να τους γνωστοποιήσει ότι ξεκίνησε τις συζητήσεις με το νεαρό Έλληνα στόπερ που το συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιουνίου. Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός έπρεπε να ενημερωθεί γραπτώς βάση κανονισμών, κάτι που έγινε.

Ο Ευαγγέλου μάλιστα είχε δεχτεί πρόταση ανανέωσης δια στόματος Νταμπίζα και ήταν έτοιμος να απαντήσει καταφατικά, μέχρι που μπήκε στη μέση το ενδιαφέρον των "ερυθρόλευκων" και έφερε "τούμπα" την υπόθεση.

Ο 19χρονος στόπερ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Πανιωνίου και μετεγγράφηκε στον Παναθηναϊκό το 2015. Φέτος πραγματοποίησε 9 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Super League.

Γεννημένος στις 12 Μαΐου 1998, είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες και κατάγεται από το Δρυόφυτο Πρέβεζας. Τον Μάρτιο του 2016 υπήρξαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Ευαγγέλου είχε μπει στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού, όπως η Άντερλεχτ. Μάλιστα άρεσε πολύ στον διευθυντή του βελγικού συλλόγου, Jean Kindermans, ο οποίος είχε στείλει τους βοηθούς του να τον παρακολουθήσουν στα παιχνίδια που έδωσε η Εθνική Νέων τότε στην Elite Round, με Ισπανία και Γεωργία.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα το 2013, τον είχαν εντοπίσει σκάουτ της Άρσεναλ το 2013. Οι Λονδρέζοι τότε πέρασαν δοκιμαστικά τον Έλληνα στόπερ, αλλά για κάποιο λόγο η περίπτωση του δεν προχώρησε με τον Αρσέν Βενγκέρ να έχει θετικά σχόλια για τον νεαρό άσο.