Πέπε: «Θέλω πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Ο Πέπε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δήλωσε ευτυχισμένος που θα είναι μέλος της ομάδας του Πειραιά.

Πέπε: «Θέλω πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Ο Πέπε το μεσημέρι της Δευτέρας (7/9) ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Πορτογάλος χαφ αποτέλεσε επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς και κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού. Μίλησε στο OlympiacosTV για τη σημασία που έχει την καριέρα του η μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά.

«Ήταν για μένα πολύ εύκολο, πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό που εμπιστεύτηκε τις ικανότητές μου για να εκπροσωπήσω αυτόν τον μεγάλο σύλλογο και μπορώ να υποσχεθώ πως θα δουλεύω κάθε μέρα για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να γίνει ακόμα καλύτερος.

Ξέρω ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, στην Ελλάδα ο μεγαλύτερος. Ξέρω ότι εδώ οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες και για αυτό μου αρέσει. Ονειρεύομαι να κατακτήσω όσο πιο πολλούς τίτλους μπορώ εδώ και να πάω όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League», τόνισε ο Πέπε.

Δείτε και το βίντεο με τις δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού…