Φουλ προπόνηση ο Σούμπασιτς στην Κροατία και περιμένει Ολυμπιακό

Ακόμα δεν έχει κλείσει πουθενά ο Ντάνιελ Σούμπασιτς, ο οποίος κάνει φουλ ατομικές προπονήσεις στην Κροατία και περιμένει στο ακουστικό του τον Ολυμπιακό.

Φουλ προπόνηση ο Σούμπασιτς στην Κροατία και περιμένει Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός εδώ και δύο μήνες έχει το «πάνω χέρι» στην υπόθεση του Ντάνιελ Σούμπασιτς, καθώς ακουγόταν έντονα ότι μετά την ολοκλήρωση των περσινών υποχρεώσεων στο Europa League, τότε ο Ζόρζε Μέντες θα έφερνε σούπερ πρόταση για τον Ζοσέ Σα και τη θέση του θα έπαιρνε ο 35χρονος γκολκίπερ.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό, ακόμα δεν έχει βρει ομάδα. Μολονότι είχε στα χέρια του μία σούπερ προσφορά από... εξωτικά μέρη και από τη Μέση Ανατολή, έδειχνε εξ αρχής μία τάση να περιμένει τον Ολυμπιακό μέχρι τέλους!

Πλέον, φτάσαμε στις 7 Σεπτεμβρίου, ο Σα κάνει θεραπείες, ενώ ο Σούμπασιτς έχει γυρίσει στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στο Ζαντάρ και κάνει φουλ ατομικές προπονήσεις, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος όταν βρει ομάδα.

Μάλιστα, εμφανίζεται να κάνει προπονήσεις μαζί με τον τερματοφύλακα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ντομινίκ Λιβάκοβιτς. Ο... κροατικός μύθος αναφέρει ότι ο Σούμπασιτς έχει μία κρυφή ελπίδα ότι στο τέλος θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Για να συμβεί φυσικά αυτό, θα πρέπει να πωληθεί ο Ζοσέ Σα και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πρόταση για τον Πορτογάλο γκολκίπερ. Ο Σούμπασιτς όμως περιμένει στο ακουστικό του...