Παίζει… μπάλα παντού ο Ολυμπιακός

Η προτεραιότητα να θωρακίσει την άμυνα, ο Πρίσιτς που τον περιμένουν και ο φορ που πρέπει να έρθει και να δώσει γκολ. Τι γίνεται με τις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού.

Παίζει… μπάλα παντού ο Ολυμπιακός

Είναι αρκετά τα ανοιχτά μέτωπα του Ολυμπιακού και η αλήθεια είναι πως στο μεγάλο Λιμάνι κάνουν τα πάντα προκειμένου να κλείσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέχρι την ημέρα που θα «πετάξει» η ομάδα για την Αυστρία. Περιθώριο υπάρχει μέχρι εκείνη την ημέρα, αφού το ταξίδι είναι προγραμματισμένο για τις 25 Ιουνίου.

Ξεκινάμε από την άμυνα που αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι η προτεραιότητα των «ερυθρόλευκων». Ο Κρίστιαν Λέμα σύμφωνα και με την ενημέρωση από την πειραϊκή ΠΑΕ είναι ο πρώτος στόχος. Έχει δυσκολίες αυτή η περίπτωση, διότι στο «παιχνίδι» έχουν μπει μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά στον Ολυμπιακό τη δουλεύουν και είναι αισιόδοξοι.

Δεν «καίει» κανείς βέβαια τον Ροντρίγκο Μολέδο, με τον οποίο έχει ασχοληθεί ο Ολυμπιακός πολλές ημέρες, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει η δουλειά. Πάει πιο πίσω αυτή η ιστορία και μέχρι τις 13 Ιουνίου που θα διακοπεί το πρωτάθλημα της Βραζιλίας δύσκολα θα αλλάξει κάτι. Στη λίστα υπάρχει και το όνομα του Πεδράο, τον οποίο έχει προτείνει ο Πέδρο Μαρτίνς και τον γνωρίζει καλά.

Περνάμε στα χαφ με τον Σανίν Πρίσιτς να είναι ο μεγάλος στόχος. Ο Βόσνιος έχει έρθει στην Ελλάδα, έχει μιλήσει και αναμένεται η τελική του απάντηση. Το γεγονός πως όσο περνάνε οι ημέρες δεν την έχει δώσει είναι κάτι που γεννάει προβληματισμούς. Από την άλλη υπάρχουν και άλλοι στο κάδρο όπως ο Βούκσεβιτς και ο Τόμασον.

Όσον αφορά στην επίθεση αυτή τη στιγμή μπορεί να μοιάζει ότι δεν είναι η προτεραιότητα, αλλά από την άλλη στον Ολυμπιακό ασχολούνται πολύ σοβαρά. Ο Ντέιβερσον είναι σε πρώτο πλάνο με την Παλμέιρας να μην το συζητάει για δανεισμό. Βέβαια και αυτό το θέμα θα πάει μέχρι τις 13 Ιουνίου όταν και διακόπτεται το πρωτάθλημα στη Βραζιλία. Στον Ολυμπιακό, ωστόσο, έχουν κι άλλες υποθέσεις στα υπόψη τους, ενώ «ψάχνονται» και σε άλλες αγορές όπως για παράδειγμα αυτή της Αγγλίας. Επίσης μη ξεχνάμε και τον ταλαντούχο Ματετά.