ΠΑΟΚ: Ενστάσεις για τη νέα Τούμπα από ομάδα κατοίκων

Κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν απορίες και αντιρρήσεις για μέρος της μελέτης σχετικά με την ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, που έχει κατατεθεί προς δημόσια διαβούλευση

ΠΑΟΚ: Ενστάσεις για τη νέα Τούμπα από ομάδα κατοίκων

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό τις προσπάθειες για τη δημιουργία του νέου γηπέδου της ομάδας, τη Νέα Τούμπα.

Φαίνεται ωστόσο πως υπάρχουν ενστάσεις από κατοίκους της περιοχής για τα έργα που θα γίνουν περιφερειακά των εγκαταστάσεων του νέου γηπέδου και είναι πιθανό να προκαλέσουν προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών.

ΠΑΟΚ: Σε δημόσια διαβούλευση η μελέτη για τη νέα Τούμπα!

Μία κίνηση από τους πολίτες της Τούμπας φαίνεται να δημιουργεί πρόβλημα σε ό, τι έχει να κάνει με την ανέγερση του γηπέδου της Νέας Τούμπας.

Συγκεκριμένα, μια ομάδα κατοίκων της περιοχής, εξέφρασε τις ενστάσεις της, μέσω ενός πολιτικού μηχανικού για συγκεκριμένο σημείο της μελέτης που έχει κατατεθεί για δημόσια διαβούλευση.

Κι αυτό διότι η επικείμενη υπογειοποίηση της οδού Κλεάνθους, θα δημιουργήσει προβλήματα διάσπασης και κυκλοφορίας στον χώρο της αλάνας, σύμφωνα με τους πολίτες.

Όπως αναφέρουν, η επικοινωνία από ανατολικά προς τα δυτικά της αλάνας θα γίνεται μόνο με πεζογέφυρα, κάτι που θα μειώσει τις επιλογές κίνησης των ανθρώπων που θέλουν να την διασχίσουν.

Νέο Γήπεδο ΠΑΟΚ: Πόσο υπολογίζεται ότι θα κοστίσει η κατασκευή του

Ωστόσο, οι κάτοικοι που εξέφρασαν τη συγκεκριμένη ένσταση δεν φαίνεται μέχρι στιγμής πως θα προχωρήσουν περισσότερο το ζήτημα, καθώς υπάρχει η διάθεση για την επίλυση του θέματος.

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι θα υπάρξει αλλαγή της μελέτης για την Νέα Τούμπα. Το αν θα ικανοποιηθούν από τις επαφές που θα γίνουν, ώστε να μην υπάρξει προσφυγή στη δικαιοσύνη, που θα σημάνει και «μπλοκάρισμα» του έργου, θα φανεί στη συνέχεια.