Ανακοίνωσε Πέπε ο Ολυμπιακός (pic+vid)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέπε που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Ανακοίνωσε Πέπε ο Ολυμπιακός (pic+vid)

O Πέπε ήταν στην Ελλάδα από την περασμένη Τετάρτη. Την Παρασκευή (4/9) πέρασε με επιτυχία όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο.

Η μεταγραφή του, ωστόσο, δεν ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός την Παρασκευή όπως αναμενόταν διότι δεν ήταν τόσο απλή υπόθεση καθώς εμπλέκονταν η Γκιμαράες, η Μπενφίκα και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας.

Εκκρεμούσε ένα χαρτί και μία υπογραφή για να ολοκληρωθεί και τυπικά αυτή η μεταγραφή. Όλα όμως τακτοποιήθηκαν και ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα (7/9) τη μεταγραφή.

Δείτε το καλωσόρισμα του Ολυμπιακού

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο μέσο, Πέδρο Φελίπε Φιγκεϊρέδο Ροντρίγκες ή αλλιώς Πέπε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων.
Ο 23χρονος (20/05/1997) εντάχθηκε από μικρός στην Μπενφίκα, φτάνοντας μέχρι τη Β’ ομάδα των «Αετών»,έχοντας 13 συμμετοχές στο UEFA Youth League. Τη σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Εστορίλ και την επόμενη περίοδο εντάχθηκε στη Βιτόρια Γκιμαράες.

Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης Πέπε