Μοιρασμένες οι πιθανότητες για «γάμο» Παναθηναϊκού - Δώνη

Μοιρασμένες είναι πλέον οι πιθανότητες να υπάρξει συμφωνία του Παναθηναϊκού με το Γιώργο Δώνη, αφού μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, 01/06 δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα.

Μοιρασμένες οι πιθανότητες για «γάμο» Παναθηναϊκού - Δώνη

Ο έλληνας τεχνικός είχε ραντεβού μια μέρα νωρίτερα με το Νίκο Νταμπίζα προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν σήμερα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Αυτό φυσικά βάζει σε σκέψεις τον Γιώργο Δώνη ο οποίος διατηρεί ούτως ή άλλως κάποιες αμφιβολίες για τη συνεργασία του με το τριφύλλι.

Τα δεδομένα για τον έλληνα τεχνικό είναι κάτι παραπάνω από απλά: Ο Δώνης έχει ξεκαθαρίσει στο Νίκο Νταμπίζα ότι δε θέλει να βρει την ομάδα με ακόμα μικρότερο μπάτζετ. Η πλευρά του Παναθηναϊκού πάντως έχει επισημάνει στον έλληνα τεχνικό ότι κάτι τέτοιο δε θα γίνει, χωρίς ωστόσο ακόμα να μπορεί να παρουσιάσει τις οικονομικές δυνατότητες της ΠΑΕ για τη νέα σεζόν.

Για το λόγο αυτό ο Δώνης έχει ζητήσει συμβόλαιο ενός έτους, αφού δε θέλει να περάσει ότι και ο Μαρίνος Ουζουνίδης και να δεσμευτεί σε μια ομάδα που κανείς δεν τον διαβεβαιώνει ότι θα σφύζει από «υγεία» τη νέα σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός αντιπρότεινε διετές συμβόλαιο και επεσήμανε στο Δώνη ότι το μπάτζετ θα αυξηθεί. Όμως δεν υπάρχουν στοιχεία που να διαβεβαιώνουν στον έλληνα προπονητή ότι τα παραπάνω θα συμβούν.

Άλλωστε μην ξεχνάμε αυτό που αναφέραμε παραπάνω. Ο Νταμπίζας είχε πει στον Δώνη ότι σήμερα θα μιλήσουν ξανά, όμως από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι μέχρι και αργά το βράδυ το τηλέφωνο δε χτύπησε, με τη δικαιολογία ότι ο Νίκος Νταμπίζας δεν μπόρεσε να βρει πρώτα τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο.

Και η εύλογη απορρία που γεννάται τόσο στην πλευρά του τεχνικού, όσο και στο κοινό που παρακολουθεί τον Παναθηναϊκό, είναι μια: Ο Νίκος Νταμπίζας δεν μπορεί να πάρει ένα τηλέφωνο τον Αλαφούζο; Μετά, θα ακολουθούσε και αυτό στον Γιώργο Δώνη...