Πανόπουλος για τα περί χρεών της Ξάνθης: «Η σιωπή είναι χρυσός»

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος παρενέβη για να διαψεύσει πληροφορίες σχετικές με οφειλές της ομάδας κατά τη δική του θητεία.

Πανόπουλος για τα περί χρεών της Ξάνθης: «Η σιωπή είναι χρυσός»

Σε μία προσωπική δήλωση προχώρησε σήμερα ο μέχρι πρότινος «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος.

Αναλυτικά αναφέρει: «Η σιωπή είναι χρυσός. Σίγουρα δεν είναι αδυναμία. Υπάρχουν κάποια Μέσα που παράγουν και αναπαράγουν ανυπόστατα πράγματα εκθέτοντας πρόσωπα και εταιρεία.

Το τελευταίο απ’ αυτά είναι ότι ξαφνικά η ΠΑΕ Ξάνθη έχει χρέη 2 εκατομμυρίων. Άραγε πού; Σε τράπεζες; Σε ποδοσφαιριστές; Σε προσωπικό; Σε προμηθευτές; Σε τοκογλύφους;

Ένα είναι σίγουρο ότι σε όλα αυτά θα δώσει απάντηση η Ελληνική Δικαιοσύνη. Εξάλλου χρόνος υπάρχει πολύς. Καλή συνέχεια».

Ο Χρήστος Πανόπουλος έχει αποχωρήσει από τα διοικητικά της Ξάνθης επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές πως αποτελεί παρελθόν.

Μάλιστα έχει προχωρήσει και σε συμφωνία με τον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία Μπιλ Πάπας για να του παραδώσει το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ.

Ξάνθη: Kι επίσημα οι μετοχές στον Βασίλη Παπαδημητρίου

Η τελευταία ενασχόλησή του με την ομάδα της ακριτικής πόλης ήταν η παρουσία του στις εξέδρες του γηπέδου της Ριζούπολης μαζί με τον Άρη Πιαλόγλου, στον δεύτερο αγώνα μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήρε το εισιτήριο για τη Super League.

Απόλλων Σμύρνης-Ξάνθη 3-1: Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» το εισιτήριο της Super League!

Παρόλα αυτά με τη σημερινή του δήλωση δείχνει πως οι… λογαριασμοί του δεν έχουν κλείσει και φροντίζει να παρεμβαίνει φροντίζοντας να απαντά σε πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.