Ομιλία Χαριστέα στους παίκτες του Άρη: «Έχουμε πρόγραμμα βατό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε»

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης Άγγελος Χαριστέας έδωσε το στίγμα στην ομάδα και έθεσε τους στόχους για τη νέα χρονιά.

Ομιλία Χαριστέα στους παίκτες του Άρη: «Έχουμε πρόγραμμα βατό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε»

Με την κλεψύδρα να αδειάζει και άπαντες να μετράνε αντίστροφα για την πρώτη σέντρα της Super League 1 για τη νέα σεζόν, ο Άγγελος Χαριστέας επισκέφτηκε την ομάδα του Άρη στην προπόνηση της Κυριακής (11/09) όπου τους μίλησε και τους ενθάρρυνε για την επίσημη έναρξη της σεζόν.

Οι Θεσσαλονικείς θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 11/09 (18:15) εντός έδρας κόντρα στη Λαμία.

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της «κίτρινης» ΠΑΕ είπε λοιπόν στους παίκτες:

«Τα φιλικά τελείωσαν αρχίζουν τα επίσημα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και πρέπει από το ξεκίνημα να το δείξουμε αυτό. Έχουμε πρόγραμμα βατό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να κάνουμε νίκες που θα μας έχουν ψηλά στη βαθμολογία.

Ζητάω από όλους από εδώ και πέρα 100% συγκέντρωση, σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Να δώσετε τα πάντα. Να μην αδικήσετε τους εαυτούς σας, είστε πολύ καλοί παίκτες και πρέπει να τα βγάλετε αρχής γενομένης από το ματς με τη Λαμία.

Σας έχουμε εμπιστοσύνη, είμαστε καλά, είμαστε δυνατοί για τη νέα χρονιά που έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια πετυχημένη χρονιά, να το πιστέψετε και εσείς και όλα θα πάνε καλά»!