Στο «κυνήγι» για Ντέιβερσον ο Ολυμπιακός

Ο 27χρονος επιθετικός της Παλμέιρας παραμένει ο μεγάλος στόχος των Πειραιωτών, όμως, οι δυσκολίες γι’ αυτή την υπόθεση είναι μεγάλες.

Στο «κυνήγι» για Ντέιβερσον ο Ολυμπιακός

Είναι πολλά τα ανοιχτά μέτωπα που έχει ο Ολυμπιακός και τα οποία καλείται να τα κλείσει όσο το δυνατόν συντομότερα. Οι Πειραιώτες δεν έχουν εστιάσει σε μία θέση, αλλά ταυτόχρονα δουλεύουν όλες τις υποθέσεις προκειμένου να αρχίσουν να τις κλείνουν. Οι δυσκολίες που υπάρχουν σε πολλά θέματα είναι αρκετές.

Για την άμυνα έγινε στροφή στον Λέμα και για την επίθεση ο Ντέιβερσον είναι αυτός που ήρθε ξανά σε πρώτο πλάνο. Ο επιθετικός της Παλμέιρας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό τους Πειραιώτες και είχε φανεί για ένα διάστημα να μένει πίσω αυτό το θέμα.

Τώρα πήρε ξανά πόντους και ανέβηκε. Στη Βραζιλία γίνεται χαμός γύρω από τον Ντέιβερσον. Οι Βραζιλιάνοι θεωρούν ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό όμως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επιχειρήσει να αποκτήσουν με τη μορφή του δανεισμού τον 27χρονο επιθετικό. Στη χώρα του καφέ επιμένουν ότι η Παλμέιρας δεν συζητάει καν αυτό το ενδεχόμενο. Η ομάδα του θέλει να καθίσει στο τραπέζι μόνο για πρόταση πώλησης του ποδοσφαιριστή και όχι για δανεισμό του.

Ο Ντέιβερσον αυτή τη στιγμή έχει έρθει σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό, όμως, δεν είναι η μοναδική περίπτωση. Και ο Αμπέλ Ερνάντες απασχολεί τους Πειραιώτες για την γραμμή κρούσης τους.

Για να επιστρέψουμε στον Βραζιλιάνο επιθετικό θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν είναι καθόλου απλή περίπτωση. Ο Ντέιβερσον έχει κοστίσει 5 εκατ. ευρώ στη Παλμέιρας για να τον αποκτήσει και θα είναι σκληρή στις διαπραγματεύσεις κάτι που έχει φανεί.