Ολυμπιακός: Η εντολή του Μαρτίνς για Σεμέδο και ο Πέπε

Επιμένουν οι Πορτογάλοι για τον Ρούμπεν Σεμέδο, ποια είναι η εντολή που έχει δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς και τι ισχύει αυτή τη στιγμή με τον 27χρονο στόπερ. Συνδέεται με τον Πέπε;

Ολυμπιακός: Η εντολή του Μαρτίνς για Σεμέδο και ο Πέπε

«Χοντρό» μεταγραφικό παιχνίδι γίνεται τις τελευταίες ημέρες με τον Ολυμπιακό να είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πορτογαλική αγορά. Οι Πειραιώτες έχουν φέρει στην Ελλάδα τον Πέπε από την Τετάρτη, αλλά ακόμη δεν τον έχουν ανακοινώσει. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους αυτή η καθυστέρηση συνδέεται με τον Ρούμπεν Σεμέδο, τον οποίο θέλει η Μπενφίκα με τους δικούς της όρους.

Από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού εκείνο που προκύπτει είναι πως πρόκειται για ένα θέμα διαδικαστικού χαρακτήρα και πως οι δύο περιπτώσεις δεν σχετίζονται. Αυτό βγαίνει από την πλευρά του "ερυθρόλευκου" ρεπορτάζ με τους Πορτογάλους να έχουν διαφορετική άποψη.

Όσον αφορά στον Ρούμπεν Σεμέδο εδώ και λίγη ώρα από την Πορτογαλία βγαίνουν και νέα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι "αετοί" της Λισαβόνας ανεβάζουν την προσφορά τους στα 7 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει απορρίψει μία πρόταση στα 6 εκατ. ευρώ.

Τι γίνεται με αυτό το θέμα; Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός και με εντολή του Πέδρο Μαρτίνς έχει ασκήσει βέτο και δεν θέλει να φύγει ο παίκτης. Ο Πορτογάλος κόουτς έχει ζητήσει να μείνει στην ομάδα ο συμπατριώτης του κεντρικός αμυντικός. Οι "ερυθρόλευκοι" από την πλευρά τους, εκτελούν κατά γράμμα τα "θέλω" του προπονητή και ξεκαθάρισαν στη Μπενφίκα ότι πουλάνε τον ποδοσφαιριστή με 11-12 εκατ. ευρώ. Το ποσό είναι απαγορευτικό για τους Πορτογάλους που έδειξαν μία διάθεση να φτάσουν μέχρι τα 6-7.

Το υπογραμμίζουμε γιατί έχει τη σημασία του σε αυτή την περίπτωση πως αυτή τη στιγμή ο Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός έχουν μπλοκάρει αυτή τη μεταγραφή. Θέλουν τον παίκτη στην Ελλάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είναι ξεκάθαρο ότι γίνεται "παιχνίδι" γύρω από τον Πορτογάλο στόπερ και πως μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα έχουμε αρκετά επεισόδια και εξελίξεις ίσως και νωρίτερα.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας