Τι γράφουν οι Πορτογάλοι για Ολυμπιακό και Πέπε και τι ισχύει στην πραγματικότητα

Το δημοσίευμα με τα πολλά «αν» που «ανακατεύει», Πέπε, Σεμέδο, Καρβάλιο Ολυμπιακό, Νότιγχαμ, Μπενφίκα και Γκιμαράες και η αλήθεια.

Τι γράφουν οι Πορτογάλοι για Ολυμπιακό και Πέπε και τι ισχύει στην πραγματικότητα

Σημερινό δημοσίευμα της A Bola... ανακαλύπτει μεταγραφικό ντόμινο που όμως δεν έχει και μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα. Η Πορτογαλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι η Γκιμαράες φρενάρει τη μεταγραφή του Πέπε διότι η Μπενφίκα επιδιώκει να πάρει με τους δικούς της όρους τον Σεμέδο από τον Ολυμπιακό και στις επαφές εμπλέκεται η Νότιγχαμ λόγω του Καρβάλιο και οικονομικών οφειλών που υπάρχουν από την εποχή που ο τελευταίος αποκτήθηκε από τους Άγγλους και έφυγε από τη Μπενφίκα. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μπενφίκα είχε ποσοστό 50% από τη μεταγραφή του Πέπε.

Πάμε τώρα και στην πραγματικότητα. Ο Πορτογάλος χαφ την Παρασκευή (4/9) πέρασε με επιτυχία όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εμπλέκονται η Γκιμαράες, η Μπενφίκα και τώρα που τελειώνει η μεταγραφή εμπλέκεται και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας, η οποία πρέπει να στείλει τα απαραίτητα έγγραφα. Από τους εμπλεκόμενους σε αυτή την υπόθεση γίνεται κατανοητό πόσο δύσκολη υπόθεση ήταν.

Αυτή τη στιγμή εκκρεμεί ένα χαρτί και μία υπογραφή για να ολοκληρωθεί και τυπικά αυτή η μεταγραφή. Απλά τυπική η εκκρεμότητα και τίποτ' άλλο.