Ο Χασάν προκαλεί τον Σαλάχ: «Ελπίζω να παίξουμε αντίπαλοι στο Champions League»

Συνέντευξη του Χασάν στην οποία μιλά για τον Ολυμπιακό, το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του και την Αίγυπτο. Αποκαλύπτει την... κόντρα που άνοιξε με τον συμπατριώτη του και αστέρι της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο Χασάν προκαλεί τον Σαλάχ: «Ελπίζω να παίξουμε αντίπαλοι στο Champions League»

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα στοίχημα ανάμεσα στον επιθετικό του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν και αυτόν της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ. Το αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA. Σε αυτή μίλησε για τον Ολυμπιακό ενώ προκάλεσε τον συμπατριώτη του, Μοχάμεντ Σαλάχ.

Αρχικά αναφέρθηκε στην απόφασή του να παίξει στον Ολυμπιακό και στην ικανοποίησή του γι' αυτό: «Έζησα αρκετά χρόνια στην Πορτογαλία. Χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση. Ένα νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι πολύ ανταγωνιστικό και οι φίλαθλοι είναι πολύ παθιασμένοι. Είμαι χαρούμενος που παίζω στον Ολυμπιακό. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου και να κάνω χαρούμενους τους φιλάθλους μας. Επέστρεψα πέρσι ως δανεικός από την Μπράγκα. Στόχος μας ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Δούλεψα σκληρά και σκόραρα γκολ που βοήθησαν την ομάδα μου. Στα πλέι οφ έπαιξα σε εννιά παιχνίδια και σκόραρα τέσσερα γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας μου και είναι πολύ σημαντικό για μένα. Επίσης κέρδισα το βραβείο του MVP για τα πλέι οφ, γεγονός που με έκανε ακόμα πιο χαρούμενο».

Από τη συνέντευξη δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο φίλος του και συμπαίκτης του στην Εθνική και αστέρι της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Χασάν δήλωσε: «Με τον Σαλάχ είμαστε πολλά χρόνια φίλοι. Ξεκινήσαμε μαζί στην U20 της Αιγύπτου. Όποτε συναντιόμαστε θυμόμαστε τα παλιά και συζητάμε για πολλά θέματα. Μιλάμε για το παρελθόν και όσα έχουν συμβεί, αλλά και για το παρόν. Πέρσι κατακτήσαμε και οι δύο το πρωτάθλημα στις χώρες που αγωνιστήκαμε. Του είπα ότι την επόμενη σεζόν θα σκοράρω περισσότερα γκολ από αυτόν. Αποδέχθηκε την πρόκληση, αλλά μου είπε ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρω. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία για τη νέα σεζόν. Είναι πρέσβης του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη και είμαι πολύ περήφανος για όσα έχει καταφέρει. Ελπίζω κάποια στιγμή να παίξουμε αντίπαλοι στο Champions League».

Ο Χασάν έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον προπονητή της εθνικής Αιγύπτου, Χασάμ Ελ Μπαντρί: «Ευχαριστώ τον κ. Ελ Μπαντρί για την εμπιστοσύνη του και την ειλικρινή επικοινωνία που έχουμε. Από την πλευρά μου εγώ θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και θα προσπαθήσω να βελτιωθώ. Θέλω να είμαι έτοιμος όταν με καλέσει να αγωνιστώ στην εθνική ομάδα. Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ μεγάλους στόχους. Να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και να κατακτήσουμε το επόμενο Κόπα Αφρικα».