Δεκτό το αίτημα των Απόλλωνα Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα από τη Super League

Ο Απόλλωνας Σμύρνης δεν θα παίξει τις τρεις και ο ΠΑΣ Γιάννινα τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος για να εξασφαλίσουν χρόνο να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Δεκτό το αίτημα των Απόλλωνα Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα από τη Super League

Κλήρωση με ορισμούς και… περιορισμούς θα διεξαχθεί σήμερα στις 7μμ ενόψει της νέας αγωνιστική περιόδου με τη Super League να κάνει αποδεκτά τα αιτήματα των ομάδων ώστε να μην υπάρξει μεγάλη αναστάτωση στο πρόγραμμα.

Το αίτημα των Απόλλωνα Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα να μην αγωνιστούν στις πρώτες αγωνιστικές της Super League έγινε δεκτό, ώστε να έχουν λίγο παραπάνω καιρό για να προετοιμαστούν.

Το αίτημα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ήταν να μην παίξει τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, καθώς μέχρι πριν λίγες μέρες είχαν ακόμη υποχρεώσεις για τα μπαράζ και στη συνέχεια ακολούθησαν οι Ηπειρώτες.

Ωστόσο η τελική απόφαση που ελήφθη ήταν ο Απόλλων να μην αγωνιστεί στις πρώτες τρεις με ψήφους οκτώ υπέρ, έξι κατά και ένα λευκό και δύο αγωνιστικές η ομάδα των Ιωαννίνων με 10 ψήφους υπέρ.

Επίσης Απόλλων Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα θα οριστούν να παίξουν μαζί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ώστε να μην υπάρξουν αναβολές σε αγώνες κι άλλων ομάδων.

Φυσικά μαζί θα οριστούν να παίξουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός, οι οποίοι θα τεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή στις 12 Σεπτεμβρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στο μεταξύ εκτός έδρας έχει ζητήσει να παίξει ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League, λόγω των έργων που γίνονται για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ.