Βρήκαν κανάλι οι «τηλεοπτικά άστεγοι» - Στις 7μμ η κλήρωση της Super League


ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Βόλος, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης συμφώνησαν με τη Nova για την παραχώρηση των τηλεοπτικών τους δικαιωμάτων τη νέα σεζόν. Στις 7μμ η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Βρήκαν κανάλι οι «τηλεοπτικά άστεγοι» - Στις 7μμ  η κλήρωση της Super League

Ένα από τα πλέον δύσκολα προβλήματα των τελευταίων ημερών διευθετήθηκε, καθώς πλέον υπάρχει τηλεοπτικό συμβόλαιο για όλες τις ομάδες της Super League.

Οι «τηλεοπτικά άστεγες» ΠΑΕ της Λίγκας ήρθαν σε συμφωνία με τη Nova για την παραχώρηση των δικαιωμάτων τους.

Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι άναψε το «πράσινο φως» για να υπογραφεί έστω και με την… τρίτη η προκήρυξη της Super League για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις ομάδες: ΟΦΗ, Παναιτωλικό, Βόλο, Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης, που δεν είχαν φτάσει σε συμφωνία με κάποιο κανάλι.

Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει κανονικά η κλήρωση το απόγευμα στις 7μμ και θα υπάρξει σέντρα στο πρωτάθλημα την επόμενη εβδομάδα με δράση στις 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου με τον ΠΑΟΚ να ανοίγει την αυλαία την Παρασκευή, όπως έχει ζητήσει.

Το πρωτάθλημα ξεκινά χωρίς το παιχνίδι ΑΕΚ - Ολυμπιακός, το οποίο θα οριστεί για την 1η αγωνιστική και θα αναβληθεί, καθώς το συγκεκριμένο ζευγάρι θα παίξει στις 12 Σεπτεμβρίου τον τελικό του Κυπέλλου. Όλοι οι άλλοι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή.

Όσο για τον «Δικέφαλο», είναι βέβαιο πως θα επιστρέψει στη Nova, καθώς τις τελευταίες ημέρες υπήρξε επαναπροσέγγιση ανάμεσα στις δυο πλευρές με τους Θεσσαλονικείς να βλέπουν θετικά την προσφορά ύψους 7 εκ ευρώ από το συνδρομητικό κανάλι.

Έτσι ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στη συχνότητα της Nova μετά από έναν χρόνο, παρά τις εξαγγελίες για αυτονόμηση και τη λειτουργία του PAOK TV.

Ο Παναθηναϊκός επιμένει στην δημιουργία του Παναθηναϊκός TV, το οποίο θα μεταδίδεται από τη διεύθυνση www.paotv.gr, αλλά και από την πλατφόρμα της Cosmote TV.