Ανδρέας Δημάτος για Μάριο Οικονόμου: «Ο οργανισμός ΑΕΚ τον αδίκησε»

Ο Ανδρέας Δημάτος αποχαιρέτησε τον Μάριο Οικονόμου, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κοπεγχάγη. Τι ανέφερε στο ποστάρισμά του, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ανδρέας Δημάτος για Μάριο Οικονόμου: «Ο οργανισμός ΑΕΚ τον αδίκησε»

Ο Μάριος Οικονόμου θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Δανίας με τη φανέλα της Κοπεγχάγης.

Ο Ανδρέας Δημάτος αποχαιρέτησε τον διεθνή αμυντικό και όπως ανέφερε στην ανάρτησή του «ο οργανισμός ΑΕΚ τον αδίκησε...».

Αναλυτικά η ανάρτησή του διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτου:

«Από τα πιο υγιή στοιχεία, που θα μπορούσαν να υπάρξουν στα αποδυτήρια της οποιασδήποτε ομάδας, από τις πιο ενδιαφέρουσες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες, από τους πλέον ξεχωριστούς χαρακτήρες που έχω γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς ποτέ να έρθουμε κοντά.

Ο Οικονόμου στην Κοπεγχάγη - AEK: «Μάριε, καλή επιτυχία»

Εντύπωσή μου είναι και μακάρι να κάνω λάθος ότι ο συνολικός οργανισμός της ΑΕΚ αδίκησε σε κάποιο -μικρό ή μεγάλο δεν έχει πλέον την πραγματική σημασία- τον Μάριο Οικονόμου και στο ποσοστό που μου αναλογεί αισθάνομαι πραγματικά άσχημα γιατί νιώθω ότι σε πολλές περιπτώσεις μπορεί και να ευνοήσαμε ή να μην αποτρέψαμε επαρκώς το να αποτελέσει ο διεθνής αμυντικός το εύκολο θύμα της κριτικής, που σε κάποια σημεία έφτασε μέχρι και την προσωπική του στοχοποίηση.

Ο ίδιος μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν παραπονέθηκε ποτέ, δεν γκρίνιαξε ποτέ, δεν εξωτερίκευσε ποτέ τις σκέψεις του, εκτιμώ ότι -στο πλαίσιο της ακόμα πιο σκληρής κριτικής που ο ίδιος κάνει στον εαυτό του- περισσότερο τον απασχόλησαν οι δικές του ευθύνες για μία σχέση που έδειχνε να οδηγεί σε αδιέξοδο.

ΑΕΚ: Στην Κοπεγχάγη ο Οικονόμου

Είχε οπλιστεί μέχρι και την τελευταία στιγμή με ένα μόνιμο χαμόγελο στα Σπάτα το οποίο για μένα προσωπικά περισσότερο αποτέλεσε την άμυνά του παρά ήταν... πειστικό στο να κρύψει την όποια πικρία που δεν μου εξομολογήθηκε ποτέ, αλλά είμαι σίγουρος ότι αισθάνθηκε.

Το ευχάριστο είναι ότι και ο ίδιος πιστεύει πως η σημαντική μεταγραφή του σε μία αξιόπιστη και ανταγωνιστική ομάδα, όπως είναι η Κοπεγχάγη, αποτελεί την καλύτερη εξέλιξη και για τις δύο πλευρές. Είμαι επίσης σίγουρος ότι κρατάει μέσα του τις καλές στιγμές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, την οποία σεβάστηκε και τίμησε με ειλικρίνεια, και που -ασχέτως αν ήταν οι περισσότερες ή οι λιγότερες- ήταν σαφέστατα σημαντικές.

Καλή επιτυχία Μάριε και καλή συνέχεια στην καριέρα σου!

Πραγματικά το αξίζεις!».