Πρόταση της Φενέρμπαχτσε στον Λιβάγια - Τι ζητάει η ΑΕΚ.

Τουρκικό δημοσίευμα κάνει λόγο για πρόταση της Φενέρμπαχτσε στον Μάρκο Λιβάγια, την στιγμή που η ΑΕΚ αξιώνει 7 με 9 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του Κροάτη επιθετικού.

Πρόταση της Φενέρμπαχτσε στον Λιβάγια - Τι ζητάει η ΑΕΚ.

Για την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια από την ΑΕΚ κινείται η Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Τουρκία.

Όπως σημειώνει η «Miliyet», τα «καναρίνια» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Κροάτη επιθετικό της «Ένωσης» και του έχουν προσφέρει συμβόλαιο με τις διπλάσιες απολαβές σε σύγκριση με τα χρήματα που λαμβάνει στους «κιτρινόμαυρους» μετά και την τελευταία ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόταση της «Φενέρ» είναι να συμβόλαιο διάρκειας 3ων ετών με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο και με απολαβές που φτάνουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Επιπρόσθετα, το δημοσίευμα τονίζει ακόμα πως ο τουρκικός σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις και με την ΑΕΚ για το κόστος της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή. Η ελληνική ομάδα εμφανίζεται να αξιώνει ένα ποσό από 7 μέχρι 9 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να παραχωρήσει τα δικαιώματα του παίκτη της.

Τέλος, σημειώνεται πως το συμβόλαιο του Μάρκο Λιβάγια με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι (2021), ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Κροάτης φορ αγωνίστηκε σε 41 συνολικά παιχνίδια της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις και μέτρησε 15 γκολ και 12 ασίστ.