Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 1-0: Δεύτερη νίκη για τους Αρκάδες

O Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου σε σημερινό (2/9) φιλικό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Ο Τζίμας σκόρερ στο 52’ της αναμέτρησης.

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 1-0: Δεύτερη νίκη για τους Αρκάδες

Με σκόρερ τον Τζίμα στο 52’ ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου σε σημερινό (2/9) φιλικό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Είναι δεύτερη φιλική νίκη για τους Αρκάδες μετά το 2-0 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο πρώτο μισάωρο και είχε δυο καλές στιγμές με Αγκάγιεφ (9’), Γιακουμάκη (11’) αλλά στην πρώτη το σουτ ήταν άστοχο και στη δεύτερη αντέδρασε σωστά ο Παπαδόπουλος.

Προς το τέλος του α’ μέρους ο Αστέρας ανέβηκε, είχε καλή στιγμή με τον Τζίμα (μπλόκαρε ο Γιαννιώτης) ενώ ο ίδιος παίκτης με προβολή στο 52’, ύστερα από ωραία κίνηση και σέντρα του Ριέρα σκόραρε (1-0).

Μάλιστα μετά το τέρμα του Αστέρα, ο Ατρόμητος θέλησε να βγει μπροστά και να ισοφαρίσει αλλά άφησε χώρους για τον Αστέρα που είχε καλές φάσεις για να σκοράρει με τον Αλί Μπαμπά (57’, 61’) και τον Ριέρα (70’, 77’, 78’).

Στο 84' ο Μπαράλες σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου, Μανδάς απομάκρυνε σε κόρνερ.

Ο Ατρόμητος στο φινάλε σκόραρε αλλά το γκολ δεν μέτρησε.

Ο Μουνίθ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ βρήκε στόχο αλλά τη στιγμή της εκτέλεσης ο διαιτητής Μανούχος σφύριξε γιατί ο Μπουσούλατζιτς ήταν ανάμεσα στους παίκτες του «τείχους». Έτσι, το εξαιρετικό τέρμα δεν μέτρησε.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος (65' Τσιφτσής), Κώτσιρας (65' Κάρδαρης), Τασουλής (46' Άλβαρες), Σουάρεθ (65' Χριστόπουλος), Πασαλίδης (46' Καστάνο), Μουνάφο (46' Μπόρχα Φερνάντεθ), Μπελόκ (72' Βαλιέντε), Κρέσπι (65' Σίτο), Αλί Μπαμπά (65' Τιλίκα), Ορόσκο (46' Ριέρα), Τζίμας (72' Μπαράλες).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης (73’ Μανδάς), Ρισβάνης, Γούτας (73’ Τομάσεβιτς), Στρούγγης (73’ Τριμμάτης), Αθανασίου (73’ Μουνίθ), Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Χαρίσης (73’ Κωτσόπουλος), Βέλλιος (73’ Ραμπέγιο), Αγκάγιεφ, Γιακουμάκης (73’ Μανούσος).