Ολυμπιακός: Επιστροφή του Σουντανί επτά μήνες μετά

Ο Χιλάλ Σουντανί επέστρεψε στη δράση μετά τον σοβαρό του τραυματισμό, αφού το πρωί της Τετάρτης συμμετείχε στην προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Επιστροφή του Σουντανί επτά μήνες μετά

Στις 9 Φεβρουαρίου στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο ο Χιλάλ Σουντανί τραυματίστηκε σοβαρά. Η τύχη του γύρισε την πλάτη του Αλγερινού επιθετικού που υπέστη σε διάστημα 1,5 χρόνου για δεύτερη φορά ρήξη χιαστού.

Ο Σουντανί που ετοιμαζόταν για τα παιχνίδια με την Άρσεναλ υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση στο γόνατο του και από τότε ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο έμπειρος επιθετικός μετά από επτά μήνες απουσίας σήμερα (2/9) επανήλθε στη δράση. Προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του το πρωί της Τετάρτης και έβγαλε ένα μέρος του διπλού. Πλέον τίθεται σιγά-σιγά στη διάθεση του προπονητή του και αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μαρτίνς υπολογίζει σε αυτόν και τον περιμένει.

Κατά τα άλλα κάποιο πρόβλημα δεν προέκυψε στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Οι Σεμέδο, Λοβέρα παραμένουν σε καραντίνα, αφού θυμίζουμε πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.