Οι κινήσεις του Ολυμπιακού: Η αναμονή για Λέμα, οι δυσκολίες για Μολέδο

Περιμένουν τον Αργεντινό στόπερ οι «ερυθρόλευκοι» - Τα σημαντικά εμπόδια στην υπόθεση του Βραζιλιάνου και το... όπλο της υπομονής.

Οι κινήσεις του Ολυμπιακού: Η αναμονή για Λέμα, οι δυσκολίες για Μολέδο

Περιμένει τον Αργεντινό ο Ολυμπιακός που συναντά σημαντικά εμπόδια στην υπόθεση του Βραζιλιάνου.

Η μεταγραφική κινητικότητα γίνεται καθημερινά και εντονότερη στον Ολυμπιακό με τις περιπτώσεις του Ροντρίγκο Μολέδο και του Κριστιάν Λέμα να είναι πάντα στο προσκήνιο.

Για τον Μολέδο, ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει σημαντικά εμπόδια. Η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί. Μάλιστα, θεωρείται δεδομένο ότι οι φίλοι της Ιντερνασιονάλ θα εξαγριωθούν στην περίπτωση που ο παίκτης «μετακομίσει» στον Πειραιά.

Χθες, στην αναμέτρηση με την Βιτόρια Μπαΐα, η Ιντενασιονάλ νίκησε 3-2 και ο Μολέδο ήταν και πάλι ο κορυφαίος της ομάδας του. Πήρε την υψηλότερη βαθμολογία από τα ΜΜΕ ενώ τονίστηκε ότι δεν φέρει καμία ευθύνη στα δυο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του. Χαρακτηριστικά, γράφτηκε: «Ο Μολέδο ήταν πάλι ο κορυφαίος, δεν έχει ευθύνη για τα δυο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του και ήταν σωτήριος σε πολλές φάσεις».

Η Ιντενασιονάλ ακολουθεί πάντα την ίδια τακτική, διαψεύδοντας κάθε επαφή έτσι ώστε να μην εξαγριώνεται ο κόσμος της. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, αναγνωρίζει τις δυσκολίες της υπόθεση και οι άνθρωποί του ξέρουν καλά ότι πρέπει να έχουν υπομονή και πίστη ότι τελικά ο παίκτης θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Όσον αφορά τον Κριστιάν Λέμα, έχουν γίνει επαφές με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός στόπερ που έπαιζε στην Μπελγκράνο έχει μείνει ελεύθερος. Έχει γίνει πρόταση και ο Ολυμπιακός ελπίζει παρά το γεγονός ότι για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν σενάρια σύμφωνα με τα οποία ομάδες από το Μεξικό και την Σαουδική Αραβία να τον έχουν πλησιάσει. Επίσης εμφανίστηκαν και δύο ισπανικές ομάδες.

Η μία είναι η Μπέτις και η άλλη η Σεβίλλη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία, ο Λέμα όντως απασχολεί τα δύο κλαμπ της Ανδαλουσίας. Είναι ξεκάθαρο ότι και η δική του περίπτωση δεν είναι εύκολη καθώς ο Ολυμπιακός έχει δυνατούς αντιπάλους στη διεκδίκηση του παίκτη.