Μεταγραφικές εξελίξεις και αφίξεις στον Ολυμπιακό

Ο Πέπε έρχεται το βράδυ για να τελειώσει το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα γίνεται δουλειά για να κλείσει κι άλλη υπόθεση εντός της εβδομάδας.

Μεταγραφικές εξελίξεις και αφίξεις στον Ολυμπιακό

Εβδομάδα εξελίξεων και αφίξεων είναι αυτή που διανύουμε για τον Ολυμπιακό. Το βράδυ αναμένεται στην Ελλάδα ο Πέπε με τον οποίο υπάρχει οριστική συμφωνία, ενώ οι πρωταθλητές τα βρήκαν και με τη Γκιμαράες.

Ο Πορτογάλος χαφ ήταν ο διακαής πόθος του Πέδρο Μαρτίνς. Αυτόν είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή για να καλύψει το κενό του Γκιγιέρμε. Τον ξέρει καλά και πιστεύει ότι εκτός από το ότι θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό, θα εξελιχθεί και θα ανεβάσει την τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο Πέπε έρχεται απόψε για να μπει ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ, το οποίο θέλει να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται ο Ολυμπιακός. Ή τουλάχιστον να μπουν τα βασικά κομμάτια σε αυτό. Από 'κει και πέρα στον Πειραιά δεν σταματούν στον Πέπε. Μας χωρίζουν είκοσι ημέρες από το ματς της χρονιάς για τα play offs του Champions League και στον Ολυμπιακό θέλουν να είναι πανέτοιμοι σε εκείνη την αναμέτρηση. Κακά τα ψέματα, αλλά αυτά τα ματς είναι η μισή χρονιά για τους Πειραιώτες.

Αυτές τις ημέρες οι πρωταθλητές έχουν φουλάρει να τελειώσουν και το θέμα με τον Γκάρι Ροντρίγκες. Έχουν προχωρήσει αρκετά τη συγκεκριμένη υπόθεση και μάλιστα ενδέχεται να κλείσει και μέσα στην εβδομάδα. Για τους "ερυθρόλευκους" είναι σημαντικό να τελειώσουν σύντομα και το θέμα του εξτρέμ.

Βέβαια η πραγματικότητα είναι άλλη. Ο Πέδρο Μαρτίνς αυτή τη στιγμή κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα για να βρει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Κώστα Τσιμίκα. Αυτή είναι η θέση που τον ενδιαφέρει να τελειώσει πιο γρήγορα και μάλιστα με έναν ποδοσφαιριστή που θα είναι της ίδιας αξίας με τον "Τσίμι".

Πάντως πηγές επιμένουν ότι ο Πέπε δεν θα είναι η μοναδική άφιξη αυτή την εβδομάδα.