«Πάει στον Παναθηναϊκό ο Βιάνα»

Ως τελειωμένη παρουσιάζει τη μετακίνηση του Ντιόγκο Βιάνα στον Παναθηναϊκό η πορτογαλική εφημερίδα A Bola.

«Πάει στον Παναθηναϊκό ο Βιάνα»

Η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» θεωρεί τη μεταγραφή του Ντιόγκο Βιάνα στον Παναθηναϊκό τελειωμένη υπόθεση. Μάλιστα, το ίδιο Μέσο ξεκαθαρίζει πως ότι ο Πορτογάλος δεξιός μπακ ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για να λύσει το συμβόλαιό του με την Μπράγκα και αμέσως μετά θα μεταβεί στην Αθήνα για να υπογράψει με τη διοίκηση των «πρασίνων».

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: «Ο Ντιόγκο Βιάνα βρίσκεται στο δρόμο για τον Παναθηναϊκό της Ελλάδας. Σύμφωνα με την Α Bola, ο 30χρονος πλάγιος αμυντικός οριστικοποιεί τις λεπτομέρειες του τερματισμού της σύμβασής του με την Μπράγκα προκειμένου να ξεκινήσει μία νέα σελίδα στην καριέρα του με την ελληνική ομάδα.

Για τον Ντιόγκο Βιάνα θα είναι η τρίτη περιπέτεια στο εξωτερικό, μετά από την ολλανδική Φένλο (2009 έως το 2010) και τις βουλγαρικές Λίτεξ Λόβετς (2015/2016) και ΤΣΣΚΑ Σόφιας (2016).

Ο Ντιόγκο Βιάνα έχει ήδη εκπροσωπήσει σε μικρότερη ηλικία την Πόρτο και τη Σπόρτινγκ και κατόπιν τις Αβες, Πεναφιέλ, Ζιλ Βιθέντε, Μπελενένσες και Μπράγκα στην Πορτογαλία, όπου επέστρεψε στις αρχές της περασμένης σεζόν και έκανε οκτώ συμμετοχές».