Αλ Ιτιχάντ: «Θέλουμε να δώσουμε τον Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό»

Ο εκπρόσωπος της Αλ Ιτιχάντ δήλωσε σήμερα (1/9) ότι ελπίζει να υπάρξει συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον Γκάρι Ροντρίγκες, διότι ο παίκτης δεν θέλει να γυρίσει πίσω στη Σαουδική Αραβία.

Αλ Ιτιχάντ: «Θέλουμε να δώσουμε τον Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός δεν χαλαρώνει καθόλου στο θέμα του Γκάρι Ροντρίγκες και εντείνει τις προσπάθειές του για να αποκτήσει τον 29χρονο εξτρέμ.

Η τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση υπήρξε το απόγευμα της Τρίτης (1/9), καθώς ο εκπρόσωπος της Αλ Ιτιχάντ, στην οποία ανήκει ο παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ, ανέφερε ότι στόχος της νυν ομάδας του είναι η συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους», αφού ο Ροντρίγκες δεν θέλει να επιστρέψει στη Σαουδική Αραβία.

«Ελπίζουμε τελικά να υπάρξει συμφωνία με τον Ολυμπιακό και ο Γκάρι Ροντρίγκες να πάρει μεταγραφή στην ελληνική ομάδα, αφού δεν θέλει να επιστρέψει στην Αλ Ιτιχάντ. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τον δώσουμε και να απαλλαγούμε από το συμβόλαιό του», δήλωσε κατηγορηματικά ο Χουσεΐν Ελ Σαρίφ.

Τονίζεται πάντως ότι η περίπτωση του 29χρονου διεθνούς από το Πράσινο Ακρωτήριο είναι δύσκολη, αφού εμπλέκεται και η Φενέρμπαχτσε, στην οποία έχει δοθεί ως δανεικός από τη σαουδαραβική ομάδα για δύο χρόνια και το συμβόλαιό του με τον τουρκικό σύλλογο έχει διάρκεια ενός ακόμα έτους.