Η ΑΕΛ δεν ξεχνά τους Κώστα Σαμαρά και Νίκο Οικονομίδη

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λάρισα μέσω της οποίας αναφέρεται στον πρόεδρο Κώστα Σαμαρά και τον τραγουδοποιό Νίκο Οικονομίδη, οι οποίοι απεβίωσαν σαν σήμερα (31/8) πριν από πέντε χρόνια.

Η ΑΕΛ δεν ξεχνά τους Κώστα Σαμαρά και Νίκο Οικονομίδη

Η ΑΕΛ τιμά τους ανθρώπους που την υπηρέτησαν πιστά στη μεγάλη πορεία της στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και ακόμα κι αν έχουν φύγει από τη ζωή φροντίζει να τους δείχνει ότι τους θυμάται ακόμα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η λαρισινή ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε ετών από τον ταυτόχρονο σχεδόν θάνατο του ιστορικού προέδρου των «βυσσινί» Κώστα Σαμαρά αλλά και του τραγουδοποιού Νίκου Οικονομίδη.

Η ανακοίνωση της Λάρισας αναφέρει τα παρακάτω:

«31 Αυγούστου 2015. Άλλη μία αποφράδα μέρα για την ομάδα μας, άλλο ένα, διπλό τούτη τη φορά, ράγισμα στις "βυσσινί" καρδιές, καθώς, με διαφορά λίγων ωρών, ο Κυπελλούχος πρόεδρος Κώστας Σαμαράς και ο τραγουδοποιός της "βασίλισσας του κάμπου" Νίκος Οικονομίδης ξεκίνησαν το ταξίδι για τα γήπεδα τ' ουρανού και το βυσσινί club του Παραδείσου.

Πέντε χρόνια τώρα μας θωρούν από ψηλά, πέντε χρόνια λείπουν από κοντά μας, δύο από τις πιο αγνές προσωπικότητες που υπηρέτησαν με τρόπο άδολο και υποδειγματικό την αγαπημένη μας ΑΕΛ.

Σήμερα οι μορφές τους έρχονται για μία ακόμη φορά στους λογισμούς μας κι ένα ολόθερμο δάκρυ από τα βάθη της ψυχής μας προσπαθεί να καλύψει τη μεγάλη τους απουσία. Αλλά και να μας υπενθυμίσει ταυτόχρονα ότι οφείλουμε να διατηρήσουμε ψηλά την αγαπημένη μας ομάδα, αδέσμευτη, ανεξάρτητη και σε διαρκή ανοδική και πρωταγωνιστική πορεία, όπως ακριβώς κι εκείνοι ονειρεύτηκαν».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας