Ολυμπιακός: Η εμπιστοσύνη σε Καραργύρη και το παρασκήνιο με τον τελικό

Ο Ηλίας Καραργύρης ήταν έτοιμος να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού σε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Τι του είχαν πει οι Πειραιώτες για το ματς με την ΑΕΚ.

Ολυμπιακός: Η εμπιστοσύνη σε Καραργύρη και το παρασκήνιο με τον τελικό

Αυτός που σίγουρα έχει στενοχωρηθεί πολύ με την αναβολή του τελικού είναι ο Ηλίας Καραργύρης. Ο μικρός θα ήταν βασικός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και ήταν κάτι που το περίμενε πώς και πώς.

Στον Ολυμπιακό όλες αυτές τις ημέρες είχαν φροντίσει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους για το θέμα προκειμένου να προστατέψουν τον ποδοσφαιριστή και να μη φορτωθεί με άγχος. Όπως και να το κάνουμε, ένα παιδί 18 ετών θα ήταν βασικό σε τελικό Κυπέλλου και στον πάγκο θα ήταν ένας 17χρονος, ο Παπαδούδης.

Ο Καραργύρης είχε παίξει σχεδόν όλο το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία. Για τον πιτσιρικά είχε μιλήσει με πολύ καλά λόγια στον Πέδρο Μαρτίνς και ο Παναγιώτης Αγριογιάννης. Ο προπονητής τερματοφυλάκων είχε πει στον κόουτς ότι τον πίστευε τον Καραργύρη και θεωρούσε πως θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα.

Πρόκειται για ένα παιδί από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, το οποίο όλη τη σεζόν προπονείται με την πρώτη ομάδα. Οι "ερυθρόλευκοι" πίστευαν ότι ήταν έτοιμος να υπερασπιστεί την εστία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και εκείνο που τους ενδιέφερε περισσότερο ήταν να μην φορτωθεί με άγχος.