Τι ζήτησαν ΠΑΟΚ και Απόλλων ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος

Τα αιτήματα του ΠΑΟΚ και του Απόλλωνα Σμύρνης στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Τι ζήτησαν ΠΑΟΚ και Απόλλων ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος

Δεκτό έγινε το αίτημα που κατέθεσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας αναφορικά με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων του «Δικεφάλου» στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ο Γκαγκάτσης ζήτησε να παίξει ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε περίπτωση που αυτό ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου. Κατ' αυτόν τον τρόπο οι Θεσσαλονικείς θα έχουν παραπάνω χρόνο να προετοιμαστούν για τον σπουδαίο αγώνα με την Μπενφίκα στην Τούμπα στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το εν λόγω παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 15 ή 16 Σεπτεμβρίου και ο οργανισμός του ΠΑΟΚ το έχει κυκλώσει με κόκκινο μαρκαδόρο στη λίστα των υποχρεώσεων, δίνοντας μεγάλο βάρος στην πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αίτημα έγινε όμως και από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΔΣ της λίγκας. Μέσω αυτού ζήτησε να μην παίξει στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων μπαράζ που έδωσε με την Ξάνθη για το τελευταίο εισιτήριο της μεγάλης κατηγορίας. Οι «κυανόλευκοι» αιτήθηκαν οι πέντε αυτές αγωνιστικές να μπουν σε εμβόλιμες Τετάρτες κι έτσι τα πέντε πρώτα παιχνίδια τους να αναβληθούν.

Απόφαση για το αίτημα αυτό δεν θα μπορούσε να ληφθεί, καθώς η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν έχει εγγραφεί ακόμα ως μέλος της Σούπερ Λίγκας. Αυτό πρόκειται να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (2/9), ωστόσο το συγκεκριμένο αίτημα θεωρείται δύσκολο να γίνει αποδεκτό.