Ετοιμάζει ρελάνς για Μακέντα ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Φεντερίκο Μακέντα παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα, που είναι αποφασισμένος να επιμείνει για την απόκτησή του

Ετοιμάζει ρελάνς για Μακέντα ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Φεντερίκο Μακέντα έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον Ντάνι Πογιάτος για την ανανέωση της συνεργασίας τους, αλλά οι «μνηστήρες» επιμένουν.

Συγκεκριμένα «διακαής πόθος» του Ερυθρού Αστέρα παραμένει ο Ιταλός επιθετικός, με τους Σέρβους να ετοιμάζουν νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό για να τον αποκτήσουν.

Η διαφαινόμενη πώληση του Τομανέ στη Σίβασπορ θα βάλει στα ταμεία της ομάδας του Βελιγραδίου το ποσό των 800.000 ευρώ και η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα είναι διατεθειμένη να καταθέσει ισόποση πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Μακέντα.

Το ποσό είναι δελεαστικό αν σκεφτεί κανείς πως οι «πράσινοι» συζητούν μια προσφορά κοντά στο 1 εκ. ευρώ και συνεπώς θα μπορούσαν να διαπραγματευθούν μια πιθανή πώληση του Ιταλού ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα σερβικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πώς ο Μακέντα θέλει να αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα και ότι κίνητρό του είναι η συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παράλληλα βέβαια σημειώνουν ότι ο έμπειρος επιθετικός συμφώνησε πριν από λίγες ημέρες με τους «πράσινους» για την επέκταση της συνεργασίας του με αυξημένες αποδοχές.

Στον Παναθηναϊκό δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αλλάξουν στάση, από τη στιγμή που ελήφθη η απόφαση να κρατήσουν τον παίκτη στις τάξεις τους και ο ίδιος ο Μακέντα έχει ενημερώσει τον προπονητή του πως επιθυμεί να συνεχίσει στο «τριφύλλι».