Super League: Για «σέντρα» στις 12 Σεπτεμβρίου - Μπλόκο όμως από τις άστεγες τηλεοπτικά ομάδες

«Σέντρα» στο πρωτάθλημα της Super League για τη νέα αγωνιστική περίοδο στις 12 Σεπτεμβρίου αποφασίστηκε πριν από στο ΔΣ αλλά οι άστεγες τηλεοπτικά ομάδες την μπλοκάρουν.

Super League: Για «σέντρα» στις 12 Σεπτεμβρίου - Μπλόκο όμως από τις άστεγες τηλεοπτικά ομάδες

Κανονικά σέντρα στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου στις 12 Σεπτεμβρίου.

Αυτό ουσιαστικά αποφασίστηκε στο σημερινό Δ.Σ. της Super League και είναι κάτι που είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό.

Αυτό σημαίνει πως μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το νέο πρωτάθλημα, με τις κληρώσεις και όλα όσα χρειάζονται, τη στιγμή που στην ΕΠΟ κάποιοι έκαναν λόγο για διεξαγωγή του τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στις 12/9.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν μπορεί να γίνει αφού σε δώδεκα μέρες ξεκινά το πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Υπάρχει το σενάριο που θέλει τελικό πριν από τη σέντρα. Προφανώς και όλα είναι πιθανά.

Στο μεταξύ η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση, με θέμα συζήτησης της έγκρισης της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος, αναβλήθηκε για την Τετάρτη 2/9 στις 11:30 αφού το μπλοκ των «7» ΠΑΕ που δεν έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο απουσίασε και έτσι δεν υπήρχε η απαιτούμενη απαρτία.

Mε αυτή ωστόσο την τεχνητή έλλειψης απαρτίας, οι ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο μπλόκαραν την έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος.

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη (2/9) το πρωί. Αν μέχρι τότε δεν έχει βρεθεί λύση με τα τηλεοπτικά, η έναρξη του πρωταθλήματος για τις 12 Σεπτεμβρίου δεν είναι καθόλου βέβαιη.

Η Nova φέρεται να έχει υποβάλει πρόταση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Λαμίας, του Παναιτωλικού, του ΟΦΗ, του Βόλου και του Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει συμφωνία.