ΠΑΕ Απόλλων: «Ελπίζουμε σε τέτοιες διαιτησίες»

Ο Απόλλωνας μετά την άνοδο του στη Super League 1 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την ικανοποίηση του για τις διαιτησίες των Παπαπέτρου, Σιδηρόπουλου.

ΠΑΕ Απόλλων: «Ελπίζουμε σε τέτοιες διαιτησίες»

Η ΠΑΕ Απόλλων ξεπέρασε το εμπόδιο της Ξάνθης στο μπαράζ ανόδου και η επόμενη αγωνιστική περίοδος θα τον βρει στη Super League 1. Η ομάδα της Ριζούπολης εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει την ικανοποίηση της για τη διαιτησία τόσο του κ. Σιδηρόπουλου στο δεύτερο ματς όσο και για του κ. Παπαπέτρου στο πρώτο ματς.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων εύχεται να συνεχιστούν οι καλές διαιτησίες και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοπόιησή μας τόσο για τη διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου στον χθεσινό αγώνα μπαράζ με αντίπαλο την Ξάνθη, όσο και για αυτή του κ. Παπαπέτρου στο προηγούμενο αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων. Ελπίζουμε ότι τέτοιες διαιτησίες θα βλέπουμε από εδώ και στο εξής στα γήπεδα. Με αφορμή τις δυο αυτές διαιτησίες καλωσορίζουμε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τον κ. Μάρκ Κλάτενμπεργκ, νέο πρόεδρο της ΚΕΔ της ΕΠΟ. Του ευχόμαστε καλή τύχη στο δύσκολο και σημαντικό έργο του».