Ολυμπιακός: «Καψούρα» του Μαρτίνς ο Πέπε που τον θέλει άμεσα

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε κάνει θερμή εισήγηση στη διοίκηση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Πέπε. Ποιοι οι λόγοι που ήθελε σαν… τρελός τον συμπατριώτη του χαφ.

Ολυμπιακός: «Καψούρα» του Μαρτίνς ο Πέπε που τον θέλει άμεσα

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας δεν έγινε και στον Ολυμπιακό βάζουν πλέον σε πλήρη εφαρμογή το μεταγραφικό τους σχέδιο. Οι Πειραιώτες πατάνε γκάζι για να κλείσουν τις σημαντικές τους μεταγραφές όσο πιο άμεσα γίνεται.

Ο Πέπε αυτή τη στιγμή είναι σε πρώτο πλάνο για τους πρωταθλητές Ελλάδας και πλέον ακόμη και οι Πορτογάλοι μιλάνε για συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Γκιμαράες. Οι δύο ομάδες χάρη και στην πολύτιμη βοήθεια της Μπενφίκα τα βρήκαν και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται σύντομα να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα.

Αυτός που είχε επιμείνει για την άμεση ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής δεν είναι άλλος από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο 23χρονος Πορτογάλος αποτελεί θερμή εισήγηση του κόουτς. Ο 50χρονος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τον Πέπε και θεωρεί πως αυτός είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Γκιγιέρμε.

Η άποψη του Πορτογάλου κόουτς για τον 23χρονο συμπατριώτη του είναι πως πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να ελέγξει τη μεσαία γραμμή και να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από πίσω. Η πολύ καλή μεταβίβαση, αλλά και η εξαιρετική αίσθηση του γηπέδου είναι στοιχεία που αρέσουν στον προπονητή και γι' αυτό είναι της άποψης πως με τον Πέπε θα προσθέσει στο ρόστερ του ένα πολύτιμο εργαλείο.

Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό έχει μπει στην τελική ευθεία. Από τη στιγμή που βρέθηκε η χρυσή τομή με τη Γκιμαράες τότε είναι τυπικό το θέμα για το πότε θα τελειώσει οριστικά το deal. Ο παίκτης, άλλωστε ήταν θετικός από την πρώτη στιγμή να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς του είχε μεταφέρει πως στον Πειραιά θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο και θα είναι βασικός. Αυτό γοήτευσε και τον ποδοσφαιριστή που πίεσε από την πλευρά του τη Γκιμαράες για να τα βρει με τον Ολυμπιακό.