ΠΑΟΚ: Ο Δημήτρης Σαραϊδάρης τοποθετήθηκε για τη γκάφα με τις κάρτες υγείας στο ματς με την ΑΕΚ

Τον λόγο πήρε ο τέως γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαραϊδάρης, αναφερόμενος στο μείζον ζήτημα που είχε προκύψει εν μέσω πλέι οφ με τις αθεώρητες κάρτες υγείας πολλών ποδοσφαιριστών της θεσσαλονικιώτικης ομάδας.

ΠΑΟΚ: Ο Δημήτρης Σαραϊδάρης τοποθετήθηκε για τη γκάφα με τις κάρτες υγείας στο ματς με την ΑΕΚ

Θέση στο σοβαρό θέμα που δημιουργήθηκε στα πλέι οφ με τις κάρτες υγείας των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ πήρε για πρώτη φορά ο τέως γενικός αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά», Δημήτρης Σαραϊδάρης.

Να θυμίσουμε ότι η υπόθεση αφορούσε δώδεκα κάρτες υγείας παικτών του ΠΑΟΚ που είχε λήξει η ισχύς τους και ήταν αθεώρητες. Η αντίπαλος των Θεσσαλονικέων στον αγώνα τότε ΑΕΚ είχε το δικαίωμα να υποβάλει ένσταση και να πάρει το ματς στα χαρτιά, αλλά τελικά η «Ένωση» δεν το έπραξε και η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρ' όλα αυτά ο Δημήτρης Σαραϊδάρης παραιτήθηκε και το ίδιο έκανε και ο γιατρός των «μαυρόασπρων», Μάκης Παπασούλης.

Ο Σαραϊδάρης λοιπόν είπε: «Σημασία έχει ότι έγινε. Δεν είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν ότι δημοκρατία είναι η διαδικασία με την οποία διαλέγουμε αυτόν στον οποίο θα ρίξουμε το φταίξιμο. Αυτό θεώρησα σωστό, αυτό έκανα. Θα δείξει ο χρόνος... Μπορεί να ήμουν τυχερός, μπορεί να ήταν έτσι οι συγκυρίες, πάντως έφυγα με την απόλυτη χαρά ότι σε τρία χρόνια που δούλεψα στην ομάδα που αγαπώ έζησα δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα».