«Τα βρήκε ο Ολυμπιακός με τη Φενερμπαχτσέ για Ροντρίγκες»

Στην Τουρκία μεταδίδουν πως ο Ολυμπιακός και η Φενερμπαχτσέ ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις τους και τα βρήκαν για τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες.

«Τα βρήκε ο Ολυμπιακός με τη Φενερμπαχτσέ για Ροντρίγκες»

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, τον οποίο παλεύει εδώ και αρκετό καιρό. Ο 29χρονος ακραίος επιθετικός τραυματίστηκε στο φιλικό της Φενερμπαχτσέ με την Αλάνιασπορ, αλλά οι πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Εδώ και λίγη ώρα τα τουρκικά Μέσα μεταδίδουν πως ο Ολυμπιακός και η Φενερμπαχτσέ διαπραγματεύτηκαν τη μεταγραφή του Ροντρίγκες. Οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους ολοκληρώθηκαν και όπως τονίζουν οι Τούρκοι ο παίκτης αποχωρεί από την Πόλη με προορισμό την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Στη γειτονική χώρα κάνουν λόγο λοιπόν για συμφωνία των δύο ομάδων για τον Γκάρι Ροντρίγκες. Με τον παίκτη τα έχουν βρει οι "ερυθρόλευκοι", αλλά αυτό που απομένει είναι να τα βρουν και με τη Φενερμπαχτσέ προκειμένου να γίνει η μετακίνηση του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Προς το παρόν από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία που μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα τα τελευταία λεπτά. Ο 29χρονος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι με ολλανδικό διαβατήριο μετέφερε μέσω του εκπροσώπου του στη διοίκηση της Φενερμπαχτσέ ότι θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες έρχονται από την Τουρκία με τον Ολυμπιακό να τηρεί σιγή ιχθύος όπως κάνει και σε όλα τα μεταγραφικά του θέματα.