Άρης: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλί Αντέμ

Η ΠΑΕ Άρης γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 20χρονο μέσο Αλί Αντέμ, που έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Άρης: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλί Αντέμ

Παίκτης του Άρη είναι πλέον και επίσημα ο Αλί Αντέμ.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 20χρονου μέσου, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα και στις πρώτες του δηλώσεις παρουσιάστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για το νέο «κεφάλαιο» που άνοιξε στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ali Adem. Ο 20χρονος μέσος (ημερομηνία γέννησης: 01/06/2000), που υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα μας, αγωνίζονταν στη Βαρντάρ Σκοπίων.

Ο Ali Adem θεωρείται μεγάλο ταλέντο και βρίσκονταν στο στόχαστρο και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, ωστόσο το πρότζεκτ που του παρουσίασε ο Άγγελος Χαριστέας τον έπεισε να υπογράψει στον ΑΡΗ.

«Ζω ένα τρελό όνειρο!»

Ο Ali Adem, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΑΡΗ, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας (www.arisfc.com.gr):

«Το να έρθω στον ΑΡΗ είναι κάτι σαν ένα τρελό όνειρο. Ένας λόγος για να έρθω εδώ είναι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ, οι οποίοι δεν είναι απλά οι καλύτεροι στην Ελλάδα, αλλά και από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Έχω ακούσει πάρα πολλά για τους οπαδούς του ΑΡΗ. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους και ελπίζω πολύ γρήγορα να τελειώσει αυτό το ζήτημα με τον κορωνοϊό, ώστε να επιστρέψουν οι οπαδοί στα γήπεδα».