Απόλλων Σμύρνης - Ξάνθη: Τι γίνεται με την τηλεοπτική μετάδοση του μπαράζ

Τι συμβαίνει με την αναμέτρηση μπαράζ Απόλλων Σμύρνης - Ξάνθη, την τηλεοπτική κάλυψη, το κανάλι που έχει θεωρητικά τα δικαιώματα και την τηλεοπτική παραγωγή.

Απόλλων Σμύρνης - Ξάνθη: Τι γίνεται με την τηλεοπτική μετάδοση του μπαράζ

Οι περισσότεροι θεωρούν μάλλον δεδομένο ότι απόψε στις 20:00 θα ανοίξουν την τηλεόρασή τους και θα αναζητήσουν το κανάλι στο οποίο θα δουν το μπαράζ Απόλλων Σμύρνης - Ξάνθη. Η πραγματικότητα -με τα δεδομένα που υπάρχουν περίπου επτά ώρες πριν από τη σέντρα- είναι ότι δεν θα το δουν πουθενά. Ο λόγος είναι ότι το ματς δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη. Τηλεοπτική παραγωγή θα υπάρχει όμως ο αγώνας δεν θα μεταδοθεί.

Κανένας εντός έδρας αγώνας του Απόλλωνα Σμύρνης δεν μεταδόθηκε φέτος. Ο λόγος ήταν η δικαστική διαμάχη που υπάρχει με την ΕΡΤ. Αυτή έχει θεωρητικά τα δικαιώματα. Οι δύο πλευρές δεσμεύονται με συμβόλαιο την τελευταία διετία όμως μετά την αλλαγή κυβέρνησης, η ΕΡΤ ζήτησε να μειωθούν τα χρήματα που προέβλεπε το συμβόλαιο. Ο Απόλλωνας δεν δέχθηκε και οι αγώνες έμειναν χωρίς κάλυψη.

Τηλεοπτική παραγωγή βέβαια θα υπάρχει γιατί θα υπάρχει var. Αν κάτι αλλάξει έως τη σέντρα, είναι κάτι που θα φανεί στη διάρκεια της ημέρας.